AVUI A POL

FERREYRA: 'MATÍAS ÉS UN JUGADOR COMPLET, ENS POT APORTAR MOLT'

11/07/2019
Ferreya que va jugar a Vélez i que és seguidor del club argentí parla del "Monito" i de l'actualitat perica.

Facundo Ferreyra, que la passada temporada no va gaudir de gaires minuts, espera ser un home important el pròxim curs i el club confia que així serà. Mentre l'Espanyol segueix entrenant a terres gironines, aquest matí ha estat el torn de Ferreyra, que ha atès als mitjans de comunicació. El davanter que va compartir atac amb Borja Iglesias, comentar sobre la possible sortida del panda que "no sé si continuarà o no. El club i Borja diran. El que vull és sumar i aquí estaré. Tant de bo ho pugui fer-ho de la millor forma possible". El Chuky es mostrà motivat i amb ganes de demostrar el seu nivell, "content de poder començar de zero amb l'equip i sumar una nova temporada. Estem contents amb l'entrenador, hi ha un bon clima i treballant per arribar bé al dia 25", ha afirmat.

Ferreyra podria compartir atac amb el seu compatriota Matías Vargas. Sobre aquesta possibilitat ha comentat que "no sé quan hi ha de cert en tot això que es diu, però l'he seguit molt perquè vaig jugar a Velez i sóc seguidor del club argentí. És un jugador complet, amb bon u contra u, bona passada i gol. Si arriba, ens pot aportar molt". A més Ferreyra ha afegit que són compatibles, ja que Matías Vargas ocupa una posició d'extrem o d'interior.

Pel que fa a la seva experiència al club ha explicat que la passada temporada va ser complicada: "Quan vaig arribar l'equip ja tenia la seva idea de joc, només amb un punta. Després de Bilbao, podia arribar el meu moment, però vaig lesionar-me. Posteriorment l'equip anava bé i Borja feia gols. En situacions així només pots treballar i esperar el moment. Ara és una nova temporada, tots comencem de zero, vull aprofitar per posar-me bé físicament i estar al màxim"

El Chuky també ha parlat sobre el canvi d'entrenador i si aquest fet el pot beneficiar: "Rubi és un gran tècnic, en sap molt. Ara estem amb Gallego, té una idea de joc clara i amb una mica de temps entendrem millor els seus conceptes i això es plasmarà al camp".