AVUI A POL

VÍCTOR SÁNCHEZ: 'ESTEM MOLT CENTRATS EN LES PRÈVIES, SEGUR QUE FAREM BONS PARTITS'

10/07/2019
Víctor Sánchez ha afegit que després de finalitzar la lliga setens, no entrar a la fase de grups seria una pena.

L'Espanyol continua la pretemporada a terres gironines preparant intensament les primeres eliminatòries europees. Avui ha comparegut davant els mitjans un dels capitans de la plantilla, Víctor Sánchez, que afronta una pretemporada atípica. "Tots volíem arribar bé, ja que comencem a competir molt d'hora. És una pretemporada diferent i hem d'agafar el ritme ràpid. Tenim ganes de començar a competir i gaudir" comentava el futbolista.

Víctor afirma que l'equip treballa per arribar de la millor manera possible a les eliminatòries prèvies: "Estem molt centrats en això, segur que farem bons partits". El migcampista ha afegit que no superar-les seria una gran decepció: "La temporada passada va haver-hi moments on Europa era complicada i al final l'equip va finalitzar entre els set primers, feia molts anys que això no passava. Va ser un orgull i no entrar a la fase de grups seria una pena, lluitarem al màxim per aconseguir-ho". 

 

 

El veterà futbolista també ha parlat sobre els temes més candents. Sobre Borja Iglesias i Mario Hermoso ha explicat que "els veig molt centrats i hi són aquí. No tinc la sensació que pugui fer-se d'hora o amb seguretat". Pel que fa a Rubi, ha mostrat la seva sorpresa sobre la marxa del tècnic, tot i afirmar que ja és passat: "Va ser estrany. Ningú ho podia imaginar. Va créixer amb nosaltres i nosaltres amb ell. Va arribar-li una oportunitat on considera que pot créixer i no tinc més a dir". 

Per últim, sobre el nou tècnic perico explica que té similituds amb Rubi i quina és la seva proposta: "Els dos són entrenadors els hi agrada tenir la pilota i ser protagonistes. Tenen coses en comú i altres diferents. Gallego insisteix en una idea de futbol atractiva".