AVUI A POL

CONTINUEN LES NEGOCIACIONS AMB VÉLEZ PER MATÍAS VARGAS

10/07/2019
El club hauria refusat una segona oferta d'uns 9 milions d'euros

Continuen les negociacions amb Vélez per Matías Vargas. L'Espanyol, durant el dia d'ahir, hauria presentat una segona oferta d'uns 9 milions d'euros per l'extrem, que segons explica el periodista Àlex de Llano, Vélez continua considerant-la insuficient. Els agents del futbolista s'haurien reunit amb el club argentí per tractar de desbloquejar la situació, ja que el futbolista, tot i tenir altres ofertes, només voldria signar amb l'Espanyol.

El primer contacte amb el jugador es remunta un any i mig enrere, però no es va realitzar cap oferta, ja que Vélez no tenia la intenció de vendre. Durant la passada final de Copa del Rey, disputada a Sevilla, el "Monito" Vargas hauria estat present i Rufete hi hauria arofitat per reunir-se amb ell i convèncer al futbolista. L'Espanyol disposa de la total voluntat del futbolista, que vol jugar a l'Espanyol.

Les relacions amb el club argentí són bones, i és que l'actual mànager de Vélez és Pablo Cavallaro. L'exporter perico veuria amb bons ulls l'arribada de Matías a l'Espanyol i hauria comentat que li agradaria, ja que guarda bons records del club i de la ciutat de Barcelona, tot i que afirma que la seva labor és vetllar pels interessos de Vélez. Avui hi hauria programada una nova reunió per tractar d'apropar postures. L' operació podria tancar-se en una xifra al voltan dels 10 milions d'euros.