AVUI A POL

RUFETE: 'EL NOSTRE TREBALL ÉS DEFENSAR ELS INTERESSOS DEL CLUB AL MÀXIM'. 'MARIO I BORJA SÓN AMB NOSALTRES'

09/07/2019
Rufete ha afegit que l'Europa League és un al·licient i que jugadors importants seran vinculats a l'Espanyol.

Aquest matí, posteriorment a la presentació de Bernardo i Iturraspe, Rufete ha analitzat l'actualitat perica, la situació del club en aquest mercat i els noms que copsen la informació espanyolista. Pel que fa als rumors de les possibles sortides, ha tornat a deixar clara quina és la postura de l'Espanyol. "El nostre treball és defensar els interessos del club i això és el que fem. Estem fent el que vol la nostra gent. Després hi ha situacions de mercat i ofertes que arriben. Les ofertes les mirem i si en algun moment s'arriba a bon port, es veurà. Hem de vetllar pel club, ja que tenim una prèvia d'Europa League pròximament" explicava Rufete.

En referència a Hermoso i Borja Iglesias ha afirmat: "Mario i Borja són amb nosaltres. Les converses que hem tingut mostren el seu compromís. La situació és fantàstica amb ells i estan amb nosaltres al màxim". El director esportiu ha afegit que "hem parlat i els veig molt tranquils, conec la situació de mercat d'un jugador, ja que ho he viscut, però saben el nostre posicionament. Estem encantats de tindre dos jugadors com ells. Són excel·lents futbolistes i grans persones, respecten el posicionament del club".

Rufete ha explicat que el fet de poder jugar l'Europa League és un gran al·licient per a nous futbolistes: "Europa és un gran al·licient del qual no sempre pots gaudir. S'ha vinculat a jugadors importants amb el club i hi haurà més". L'Espanyol treballa lentament el mercat a l'espera de superar les prèvies europees. "Ens agradaria anar molt més ràpid, però el nostre objectiu és fer-ho el millor possible, ser conseqüents i que estiguin orgullosos del nostre treball" explicava. "Acaba d'iniciar-se el mercat, si accedom a la fase de grups d'Europa League, donarem un altre empenta econòmic, s'ha de tenir una plantilla equilibrada per la prèvia" ha afegit.

Per últim ha parlat sobre el gran nom propi de les últimes hores, Matías Vargas: "Tenim diverses situacions de mercar obertes i hem de vigilar amb el que es diu. L'Espanyol és un club que pot jugar a Europa i és un gran al·licient. Si fóssim un club amb un gran potencial, potser interessaria dir-ho, però a vegades hi ha situacions que es poden trencar. Molts jugadors importants seran vinculats a l'Espanyol".