AVUI A POL

LUIS GARCÍA: 'ENTRENAR AL BARÇA? NI BOIG, EL MEU SOMNI ÉS FER-HO A L'ESPANYOL'

18/06/2019
"En cap de les vides que tingués ho faria; no és qüestió de diners", insisteix l'asturià, que acaba de fitxar pel Juvenil de la DAMM. "El de Piqué a "La Resistencia"? Va ser una total falta de respecte"

Redacció, 13:30h Ahir es confirmava la notícia que l'experico Luis García, un cop obtingut el títol de tècnic, començarà la seva carrera a les banquetes al Juvenil A del Damm, equip especialitzat en la formació de jovs talents. Tot i això, en la seva ment està com ha dit moltes vegades entrenar a l'Espanyol, tot i que com ha explicat avui en entrevista a Radio MARCA, abans ha de formar-se i preparar-se: "Tothom sap que l'Espanyol és la meva casa i que m'encantaria arribar allí, però queda un treball important per davant perquè per a arribar hi ha fins aquí cal demostrar molt. Treball i passió no em faltaran, ja els vaig tenir en la meva carrera com a jugador". "És bonic veure a entrenadors pericos per aquí triomfant. En el cas de David Gallego l'he conegut fent pràctiques en el curs i em sembla un entrenador magnífic amb les idees molt clares", ha explicat l'asturià abans d'admetre respecte a la marxa de Rubi que "això de la seva sortida va ser una mica estrany, sobretot veient com es va celebrar la classificació històrica per a l'Europa League i que és un home de la casa perica. En qualsevol cas, crec que David Gallego és l'home ideal per a seguir amb el projecte". 

 

 

També ha parlat alt i clar d'altres temes, i no ha estalviat crítiques per Piqué i la seva famosa entrevista a La Resistencia: "Crec que va ser una falta total de respecte, no només a l'Espanyol sinó al futbol en general. Els futbolistes som referències per a molts nens i crec que hi ha coses que no cal dir ni de broma. Tots coneixem a Piqué, cal tenir en compte que era setmana de derbi, però crec que va ser una falta de respecte". I també no deica cap mena de dubtes en ser qüestionat per si algun dia entraria a treballar pel Barça: "Ni boig. El meu gran somni seria entrenar a l'Espanyol. Jo sóc perico i amb tot el respecte del món, no m'aniria en cap de les vides que pogués tenir al Barça. El tema no és per diners... Jo vaig arribar a Barcelona sense ser de l'Espanyol i em vaig tornar perico amb totes les forces per les alegries que vaig viure aquí i el que li van donar a la meva família. Per tant, sí que crec en els sentiments, quan l'esport es viu al màxim".


PUBLICITAT