AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: 25 MILIONS MÉS VARIABLES ÉS UNA BONA OFERTA PER MARIO HERMOSO?

18/06/2019
Us donem aquestes quatre opcions: A) Sí, va costar 0 B) No està malament C) Amb 30, signem D) C-L-À-U-S-U-L-A. Vota en a nostra enquesta i deixa la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: 25 milions més variables és una bona oferta per Mario Hermoso?

La pregunta del dia - Curated tweets by pericosonline 

 

Perarnau, parlant la passada setmana de la situació d'Hermoso: com us hem explicat avui al portal, els matalassers no volen arribar a la clàusula i l'Espanyol es planta en els 40 quilos de la clàusula, però tothom es conscient que cal arribar a una sortida; des del Wanda podrien ofertar 25 quilos més variables que superessin els 30

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.