AVUI A POL

CORNELLÀ-EL PRAT ES QUEDA SENSE NITRO CIRCUS

18/06/2019
La productora Proactiv argumenta un "problema logístic" per cancel·lar l'espectacle programat per d'aquí dos dies.

Redacció, 7:30h El passat mes de febrer, l'Espanyol arribava a un acord amb amb Proactiv, productora de "Nitro Circus", pel qual l'estadi de Cornellà-El Prat es convertiria en escenari de la gira Nitro Circus Live aquest proper 20 de juny. L'espectacle, anomenat "You Got This", oferia al públic la possibilitat de viure de prop l'emoció de la competició extrema amb riders en FMX, BMX, Skate i Scooter i molt més en un show ple d'acció, pel qual a l'estadi s'havien de bastir estructures importants com ara una rampa que permetria als riders sortir disparats a més de cinc pisos d'alçada i volar a més de 22 metres. 

 

 

De moment, però, els fans d'aquest espectacle, almenys els que tenien previst acudir a l'estadi blanc-i-bau, es quedaran amb les ganes, ja que la productora ha anunciat la suspensió de l'esdeveniment, segons la versió oficial, per problemes amb el transport -no afecta a la cita deMadrid, en concret del Wanda, del dia 22-:

Benvolguts clients: Des de PROACTIV SL ens veiem obligats a cancel·lar l'espectacle NITRE CIRCUS - YOU GOT THIS a BARCELONA a causa d'un problema logístic que afecta el transport que trasllada els equips del xou i no arribaran a temps.

Això ens obliga a cancel·lar l'espectacle del dia 20 de juny en el RCDE Stadium de Barcelona.

Lamentem molt els inconvenients que això us hagi pogut causar. És una decisió difícil, ja que hem dedicat molt d'esforç a fer-lo possible.

La devolució dels diners es farà en la mateixa targeta amb la qual has adquirit les entrades, a partir d'avui, 17 de juny, i en un termini màxim de 15 dies, segons les condicions del canal de vendes on hagis adquirit la teva entrada.

En cas d'haver adquirit la teva entrada de forma física, si us plau, torna a l'establiment on la vas comprar i demana la devolució de l'import. Sense cap problema procediran a la devolució dels diners.

Reiterem nostres més sinceres disculpes.

Recordem que al seu dia, va obrir-se una finestra de prevenda amb descomptes especials per als socis pericos.

PUBLICITAT