AVUI A POL

CALERO POT VOLTAR ELS 7 QUILOS

18/06/2019
L'entitat intentaria rebaixar els 11 milions d'euros de la clàusula del central del Valladolid incloent alguna mena de compensació. El jugador veuria com un pas endavant en la seva progressió l'arribada a l'Espanyol

Redacció, 7:30h Davant la marxa de Mario Hermoso a l'Atlético de Madrid, que pot ser una realitat en els propers dies, el club es veu en la necessitat de trobar en el mercat un substitut de garanties. Com us vam avançar ahir a PericosOnline, un dels homes que agrada és Fernando Calero, del Valladolid, que dóna el perfil que te en ment la direcció esportiva per la seva qualitat i projecció. Un dels inconvenients del seu fitxatge és com vam apuntar ja l'interès que desperta en altres clubs tant nacionals com estrangers, i l'elevat de la seva càusula per un club com el nostre, 11 quilos, una quantitat molt alta i més tractant-se d'un defensor. 

 

Evidentment, hi ha l'opció de rebaixar la xifra fins el que estima l'entitat blanc-i-blava és la valoració del futbolista: en cap cas es vol passar de 8 milions d'euros, pel que una xifra idònia serien uns 7 quilos. Aquí entra la fase negociadora: l'Espanyol buscaria incloure algun tipus de compensació per arribar a l'acord, i aquí ja toca especular amb les diferents possibiitats: podria ser amb algun tipus de variable, o incloent futbolistes en l'operació. A les oficines blanc-i-blaves també compten amb un altre factor a favor i gens menystenible, la voluntat del futbolista, que veuria com un pas endavant en la seva progressió l'arribada a l'Espanyol i el poder disputar com a blanc-i-blau competició europea.


PUBLICITAT