AVUI A POL

HERMOSO, SETMANA CLAU

18/06/2019
Malgrat l'Atlético no vol pagar la clàusula i l'Espanyol s'ha plantat en els 40 quilos; els matalassers podrien ofertar 25 més variables que superessin els 30. Borja Iglesias: fins ara només ha rebut l'interès de dos clubs anglesos.

Redacció, 7:30h Tenint en compte l'elevat del cost de l'operació Calero, i tot i que l'Espanyol podria estar disposat a negociar amb el Valladolid per rebaixar el preu incloent variables o altres futbolistes en l'operació, cal abans culminar el traspàs de Mario Hermoso a l'Atlético de Madrid. La situació ara mateix és aquesta: el club matalasser, que ja te de fa dies un acord tancat amb el futbolista pel qual percebria tres quilos per temporada, no vol arribar a pagar el 100% de la clàusula de 40 milions d'euros, i pressionen per aconseguir una rebaixa argumentant la voluntat del jugador i el fet que només li queda un any de contracte -podria marxar a l'estiu de 2020 amb la carta de llibertat sota el braç-; però l'Espanyol, que en aquest mercat te una gran força donat que amb la reestructuració del deute ha deixat de tenir la necessitat de traspassar per quadrar comptes, s'ha plantat en els 40 milions d'euros. Malgrat tot, les parts són conscients que cal arribar a una sortida que sigui assumible per a totes elles, i des del Wanda podrien ofertar una xifra que caldria estudiar: 25 quilos més variables que superessin els 30. Aquesta setmana, o la propera a tot estirar, clau per al desenllaç d'aquest serial. Mentre, ahir Hermoso publicava a les seves històries d'instagram un missatge on se'l veia viatjant a Madrid, que alguns van voler interpretar com alguna mena de missatge subliminal en clau de futur: efectivament, el madrileny és a la capital per motius personals però no es descarta que aprofitant aquest viatge es puguin produr contactes; en qualsevol cas, no és necessari consultar les seves xarxes socials per confirmar que la seva voluntat inequívoca és fitxar per l'Atlético de Madrid. Hermoso va arribar a l'Espanyol l'estiu del 2017 de la mà de Jordi Lardín, que el portava seguint molts anys; signava per tres temporades per l'Espanyol amb una fòrmula curiosa, sense cost de traspàs i compartint drets al 50% amb el Real Madrid, que es reservava un dret de tempteig i un altre de recompra per només 7'5 quios, sent la clàusula per a la resta d'equips de 40 milions d'euros. El primer curs amb QSF juga 24 encontres, mostrant ja maneres, però el seu esclat va ser el passat de la mà de Rubi.

 

 

L'altre nom que preocupa en aquest mercat és el de Borja Iglesias; hi ha hagut moltes especulacions a l'entorn de moviments del Sevilla, fins i tot del Betis de Rubi, però per les nostres informacions fins ara només ha rebut l'interès de dos clubs anglesos de mitja taula. El gallec, això es pot garantir al 100%, només sortiria per l'import íntegre de la seva clàusula, els famosos 28 milions d'euros.


PUBLICITAT