AVUI A POL

ELS CASOS BERNARDO I MAFFEO

17/06/2019
Podrien haver acostat postures respecte a l'arribada del defensa del Girona; pel que fa al lateral, el problema seguiria sent el desig de l'Stuttgar de recuperar part de la gran inversió feta el passat estiu.

Redacció, 15:38h Com us hem explicat en el nostre programa de ràdio, la candidatura del central del Valladolid Fernando Calero s'entendria atenent a la més que probable marxa de Mario Hermoso, mentre que la de Bernardo Espinosa, que com va avançar ara fa unes setmanes Esports COPE hauria estat ofert pel Girona, s'entendria més com a substitut d'Óscar Duarte. El central, que ha estat titular en 31 dels 38 partits de la passada Lliga, després del descens dels blanc-i-vermells a Segona vol seguir en un equip de la màxima categoria, ja sigui a Espanya o en una altra de les lligues fortes europees -va deixar un bon record a la Premier League on va jugar fa uns anys amb el Middlesbrough-; malgrat te contracte amb el Girona fins a juny de 2021, el club de Montilivi estaria obligat a cedir-lo després de perdre la categoria, i segons ha explicat Quique Iglesias estaria a prop de venir com a cedit.

 

 

Un altre tema del qual s'està parlant molt els últims dies és el laterel dret, i aquí hi ha diferents opcions; l'entitat te en estudi la possibilitat d'intentar la continuïtat de Roberto Rosales. El veneçolà, que està jugant la Copa América amb la seva selecció, haurà de tornar al Málaga un cop acabada la seva cessió a Cornellà-El Prat ja que l'Espanyol en cap cas acceptarà abonar els tres quilos que costa la seva opció de compra no obligatòria, però no es descarta ara que ha quedat fora de la lluita per l'ascens intentar una rebaixa ins i tot, entrar en una licitació. El que està clar és que el Málaga, que ara mateix te 29 fitxes, no pot mantenir-lo en nòmina a causa de a seva elevada fitxa. També està el nom de Pablo Maffeo, que després de passar per la planter perico va defensar les samarretes de Manchester City i Girona, i des del passat estiu està a l'Stuttgart. Malgrat les ganes de tornar del lateral, el club alemany vol recuperar part dels 10 quilos que van pagar el passat curs per ell, mentre que l'entitat perica, al qual agrada aquesta possibilitat de repescar-lo però no a qualsevol preu, podrien plantejar una cessió amb opció de compra. 


PUBLICITAT