AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: PER QUANT DEIXARIES MARXAR A HERMOSO?

13/06/2019
Us donem aqustes quatre opcions: A) Només per la clàusula B) De 25 a 30 milions d'euros C) Al voltant de 20 milions D) Renovació o banqueta. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: per quant deixaries marxar a Hermoso?

La pregunta del dia - Curated tweets by pericosonline 

 

 

Ahr, el vicepresident Carlos García Pont insistia en el nostre programa de ràdio que la voluntat del club era exigir l'import íntegre de la clàusua, 40 quilos, a qui vulgui Hermosos; a n¡la nit, a Esport3, Perarnau explicava que el jugador te sobre la taua una oefreta de renovació per part de l'entitat

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.