AVUI A POL

PEDROSA, EL JUGADOR QUE MÉS S'HA REVALORAT

12/06/2019
Aquest ha estat l'any del seu esclat a Primera, on no han faltat emocions de tot tipus, alegries i també algun episodi que li agradaria esborrar. "Gallego em coneix i sap el que puc donar", destaca.

Redacció, 7:30h Adri Pedrosa te l'honor de ser l'home de la plantillla que, d'acord amb les dades de Transfermarket, més s'ha revalorat percentualment de tota la plantilla banc-i-blava, passant de  200.000 euros a 10 quilos, és a dir, s'ha multipicat per 50. Certament, aquest ha estat l'any del seu esclat a Primera, on no han faltat emocions de tot tipus, alegries i també algun episodi que li agradaria esborrar. El jove ateral passava la matinada de diluns a dimarts pel plató de l'espai de Tv3 El club de la mitjanit per abordar tot un seguit de temes, començant per fer balanç de la temporada, un curs que ha quedat marcat per algunes accions on ha demostrat la seva enorme velocitat; de fet, va desvelar que té el rècord del pic de velocitat de la temporada, però que no queda registrat perquè el va aconseguir en Copa davant el Cádiz i no pas en Lliga. 

 

 

El de Castelldefels, que reconeixia que al principi li va costar entrar en la dinàmica de primer equip i vivia amb cert nerviosisme compartir vestidor amb homes receneguts tot i que des del principi va tenir el seu suport, admetia que la marxa de Rubi al Betis li va agafar per sorpresa, i que fins el moment, no s'havia acomiadat d'ell: "Personalment en ser el jove del vestidor no em va enviar cap missatge, no sabia res, em vaig assabentar pel que es deia en les notícies. Ha estat una sorpresa. Tampoc m'ha enviat cap missatge acomiadant-se. Desitjar-li sort i a vuere què passarà amb Gallego".

Prcisament del nou tècnic perico destacava com "porto tres any treballant amb ell i de les opcions que hi havia m'agradava perquè el conec. Es tres candidats m'agradaven perquè m'anava bé a meu joc, però Gallego em coneix i sap el que puc donar. Sempre posa l'exemple de que si no juguem bé acabarem jugant al Súria... S'expressa d'una forma molt contundent, forta, pegant aquests crits. Però després té un joc estructurat, que es basa en atacar amb la pilota i és el que volem".

Tampoc va faltar un comentari a l'enrenou generat per l'intercanvi de samarretes amb Messi després de caure en el derbi del Camp Nou: "És el pitjor que m'ha passat en la meva vida. Es pot arribar a entendre l'enrenou perquè vam pedre el partit davant el màxim rival. Vaig pecar de novençà, els companys em van dir després que ho hauria d'haver fet al vestidor. Entenc a la gent, mai he dit res, no es repetirà".