AVUI A POL

BREUS D'ACTUALITAT

22/05/2019
Roberto: possible interès de Pumas. L'Espanyol, premi Futbol Draft al club que més ha fomentat el planter aquesta temporada en categoria masculina.

22/5/19

16h  

Futbol Draft® ha comunicat aquest dimecres la selecció de futbolistes que formen els Onzes d'Or, Plata i Bronze, en categoria masculina, i l'Onze d'Or, en categoria femenina, en la present edició 2018/2019 dels premis del planter del futbol espanyol. D'una banda, Gonzalo Àvila, Pipa, (lateral dret) i Adrián Pedrosa (lateral esquerre) formen part de l'onze de plata, mentre que Javi Puado (davanter centre) ha estat escollit en l'onze de bronze. A més dels reconeixements individuals, Futbol Draft® ha decidit atorgar al RCD Espanyol el premi al club que més ha fomentat el planter aquesta temporada en categoria masculina.


14:45h El defensa Víctor Gómez ha estat convocat per la selecció espanyola Sub-19 per participar en unes jornades d'entrenament del 26 al 29 de maig a la localitat alacantina de l'Albir.


21/5/18

19:30h Segons una informació d'ESPN, Roberto Jiménez seria un des preferits per a la porteria de Pumas, conjunt mexicà, que ha de sbucsar substitut per Alfredo Saldívar. Això s'ha vinculat a la tria de Michel, que el va tenir sota les seves ordres, és el  nou director tècnic del quadre universitari. Inèdit aquesta Lliga a l'ombra de Diego López, acaba contracte el proper 30 de juny. 


PUBLICITAT