AVUI A POL

PROPOSTA DE SANCIÓ DE 10.000 EUROS PER LA 'INVASIÓ' DE DISSABTE

22/05/2019
El club s'enfronta a una multa per "deficiències en les mesures de control de permanència i desallotjament d'espectadors". L'Espanyol presentarà al·legacions argumentant l'entorn festiu i sense incidents.

Redacció, 15:20h (actualització 16:30h) L'Espanyol ja coneix les conseqüències de la multitudinària -i pacífica, s'ha dd dir- invasió de camp posterior al partit de dissabte passa a Cornellà-El Prat: una proposta de sanció de 10.000 euros per al club per part de la Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport "per deficiències en les mesures de control de permanència i desallotjament d'espectadors, al no impedir que, una vegada acabat la trobada es produís una invasió massiva del terreny de joc". 

Ahir el viceprsident espanyolista Carlos García Pont mostrava la seva esperança que aquests fets no tingussin conseqüències per al club: "L'informe va dir que va ser una invasió pacífica i espero que s'entengui que són circumstàncies especials; no va haver cap ni un incident, crec que la Lliga te prou experiència per entendre el context". Precisament en aquest fet, en que la invasió es va produir en un entorn festiu de celebració sense incidents i amb la posterior tornada dels espectadors a les seves localitats sens ecap incident, es basarà l'argumentació de les al·legacions que fonts de la mateixa entitat ens han confirmat tenen pensat presentar.

 

 


PUBLICITAT