AVUI A POL

DESESTIMAT EL RECURS DEL TERUEL

22/05/2019
El club aragonès apel·larà i arribarà "fins on faci falta" davant la decisió de Competició, de la qual estava pendent l'Espanyol B per saber si entrava o no en play-off.

Redacció, 13:15h (actualització, 20h) Estàvem pendents avui de la decisió de Competició a l'entorn de recurs presentat pel Teruel per alineació indeguda d'un jugador del Cornellà, Abde, en el partit que enfrontava tots dos equips diumenge passat al camp de l'equip del Baix Llobregat, ja que una decisió favorable a la demanda del quadre aragonès hagués permés a l'Espanyol B accedir a la quarta plaça del Grup III de Segona B, i d'aquesta manera obtenir plaça per al play-off. Quelcom que ara mateix queda descartat, que que el recurs del Teruel ha estat desestimat. La jutgessa arxiva l'expedient en creure que ni hi ha lloc per conseqüències disciplinàries, pel que no hi ha canvis a nivell classificatori.

 

 

La jutgessa del Comitè va emetre dilluns un comunicat en el qual demanava al Cornellà presentar la seva al·legacions al recurs presentat pel Terol per presumpta alineació indeguda del jugador juvenil Abdelilah Damar del passat 19 de maig. El quadre català argumentaven que empleats del Cornellà van consultar telefònicament si el jugador objecte de recrs podia ser alineat sense incomplir les normatives federatives després de descansar en el partit contra el At. Baleares, ja que era impossible que pogués fer-ho en la mateixa competició en la qual va ser sancionat en acabar el seu periple com a juvenil. La resposta que se li va donar des de l'òrgan federatiu va ser donar-li el vistiplau donat que es considerava com complerta la seva sanció. Veinet els escrits, la jutgessa determinava que "es tracta d'una infracció de caràcter lleu (...), la sanció ha de complir-se en la pròxima temporada, això amb independència que el futbolista canviï de categoria, divisió o grup, pel fet que la competició ha conclòs quedant pendent el compliment íntegre de la sanció". El Teruel va anunciar que recorrerà la decisió i que arribaran "on faci falta".


PUBLICITAT