AVUI A POL

OFICIAL: PEDROSA, RENOVAT FINS AL 2023!

22/05/2019
El lateral, que ha estat un dels protagonistes de l'equip en el tram final de temporada, signa la seva renovació. "Somiava amb aquest moment", afirma el futbolista.

Redacció, 11:45h Tot i que ja us ho haviem avançat al portal i hores després ho confirmava el mateix jugador, no ha estat fins avui que el club ha fet oficial la renovació d'Adri Pedrosa fins a la temporada 2023. El lateral esquerre tindrà fitxa professional i la seva clàusula de rescissió passa de 6 milions d'euros a 30 milions d'euros.Adrián Giner Pedrosa ha signat la seva renovació fins al 30 de juny de 2023. En declaracions alsmitjans oficials del club, ha destacat que  "he treballat molt per a aconseguir aquest contracte. Somiava amb això des de petit i estic molt content per haver-ho aconseguit". El defensa ha reconegut que "al principi em va costar. Vaig començar jugant poc i amb l'ajuda dels companys i de l'entrenador vaig anar entrant en la dinàmica de l'equip fins a completar una bona temporada". Sobre la classificació europea i la posterior celebració ha comentat que va ser "una cosa inoblidable" i ha afegit que està molt content per tota l'afició, la plantilla i el cos tècnic.

 

 

Pedrosa ha estat un dels protagonistes de l'equip en el tram final de temporada, arribant en el seu curs de debut a desbancar tot un veterà contrastat com Dídac Vilà en l'onze tipus de Rubi. L'Adri, que va arribar al club l'any 2014 procedent del Gavà després d'uns inicis al Castelldefels, només havia jugat la Supercopa de Catalunya amb el primer equip; el seu debut va ser en la tornada dels 1/16 de final de la Copa del Rei contra el Cádiz, el 4 de desembre de 2018; i en la Lliga, el 16 de desembre davant el Betis. La seva estrena golejadora va ser enfront de l'Alavés, però la jugarda que ha quedat en la retina de tothom va ser   davant l'Atlético de Madrid per l'acció que va propiciar el gol en pròpia porta del defensor matalasser  Godín, un autèntic sprint de 87'8 metres que va sorprendre i causar admiració i que el va situar en el panorama futbolístic nacional. 


PUBLICITAT