AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE S'HAURIA DE RENOVAR SERGIO GARCÍA?

16/05/2019
Us donem aquestes quatre opcions: A) Si, un any més B) Si entrem a Europa, sí C) Prefereixo algú del B D) No, ha acabat etapa. Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió al portal.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que s'hauria de renovar Sergio García?

 

 

 

 

Cinc homes acaben contracte aquest 30 de juny, un d'ells i de ben especial per la seva trajectòria al club, Sergio García: el del Bon Pastor Sergio no va poder complir amb el mínim de 25 partits, amb un mínim de 45 minuts en cadascun d'ells o bé acumulables, necessari per a renovar automàticament. Una inoportuna lesió en el tendó d'Aquil·les de la cama dreta durant un entrenament passat el 15 de febrer  el va deixar fora de servei durant un mes i mig, perdent-se 5 partits davant el Valencia, Huesca, Valladolid, Athletic i Sevilla després de tenir força protagonisme ja que fins aleshores havia jugat 19 partits de 45' o més en les 22 primeres jornades. Va tornar en el derbi del Camp Nou, sortint des de la banqueta; de fet, des d'aleshores no ha estat titular en cap, i quan he entrat al camp en cap dels encontres ha superat els 45 minuts. A manca d'un partit, i amb el seu futur per decidir, ha fet també 2 gols en 28 aparicions davant Levante i Betis; en principi podria buscar acabar la seva carrera en un club on tingui més minuts, però si l'Espanyol s'acaba cassificant per Europa, podria acceptar una renovació a la baixa

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT