AVUI A POL

DIEGO LÓPEZ: 'ENS QUEDA EL PARTIT MÉS IMPORTANT DE LA TEMPORADA'

15/05/2019
El porter gallec ha parlat del xoc de dissabte i del possible biscotto entre Sevilla i Athletic Club: "El Sevilla ha de guanyar perquè també te coses en joc. Tots els jugadors tenim clar que el professionalisme està per sobre" .

CE Dani Jarque, 13:15h L'equip ha retornat als entrenaments, després d'uns dies de festa, en una sessió matinal a porta oberta realitzada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Diego López, porter titular del conjunt perico, ha  estat l'elegit per atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa. L'equip ultima el xoc de dissabte, l'últim partit de lliga en el que l'equip arriba amb possibilitats d'aconseguir la setena plaça que dona accés a competicions europees. Al davant, una Real Sociedad amb les mateixes aspiracions que el conjunt perico, fet que caracteritza encara més el partit de dissabte com una final.

Després de la victòria a Leganés i els resultats en la resta de partits, el conjunt de Rubi es va assegurar la desena plaça, però no va poder retallar la distància amb el setè classificat, l'Athletic Club, després de que aquest guanyés de forma contundent al Celta per 3 gols a 1. Tot i així, les aspiracions europees segueixen vives de forma matemàtica, tot i que tocarà esperar una victòria del Sevilla en l'última jornada, acompanyada d'una victòria blanc i blava a Cornellà, per poder disputar l'Europa League la temporada que ve.

Ja en roda de premsa, Diego López ha estat preguntat pel xoc de dissabte i per les aspiracions de l'equip per entrar a Europa, "Ens queda el partit més important de la temporada. L'equip està molt bé a nivell defensiu i ofensiu" el porter gallec ha afegit, "Tots volem quedar sèptims. L'equip ha lluitat tota la temporada per aconseguir aquest objectiu. L'equip ha crescut molt al llarg de l'any, sobretot a nivell mental. L'equip lluitarà fins l'últim moment". El gallec ha fet un anàlisi del xoc de dissabte i les claus per sumar els tres punts, "Hem de ser intel·ligents. Hem de fer un partit per guanyar però no l'hem de convertit en un partit boig. Hem de sortir a guanyar i confiem en tenir el suport de l'afició".

Diego López ha estat preguntat també pel presumpte "biscotto" entre Sevilla i Athletic Club, "El Sevilla ha de guanyar perquè també te coses en joc. Tots els jugadors tenim clar que el professionalisme  està per sobre" i ha afegit que, "No parlem del partit entre Sevilla i Athletic dins del vestuari. La nostre obligació és treure els tres punts contra la real". El porter perico ha parlat també de l'ambient que es pot viure a Cornellà el Prat el dissabte en el xoc amb la Real Societat, "Esperem que el camp estigui plè i l'afició gaudeixi. Tots tenim il·lusió i convicció de cara al xoc de dissabte. L'afició es mereixia un final de lliga així".

Diego López ha fet una valoració prèvia de la temporada, tot i que aquesta encara no hagi finalitzat, "Independentment del que passi dissabte la temporada ha estat molt bona. Intentarem tancar la temporada amb la setena posició. L'equip ha evolucionat molt i ha crescut tant en l'aspecte ofensiu com el defensiu. De ben segur que la temporada que ve serà inclús millor"

Per últim, Diego ha parlat de la seva situació personal i el fet de ser l'únic jugador que disputarà tots els partits de lliga, tot i ser un dels més veterans, "És molt difícil jugar tots els partits de lliga i més amb la meva edat. Tinc una gran competència amb Roberto i això també ho fa més difícil. És un orgull que amb 38 anys hagi jugat tants minuts. La meva ambició segueix intacta i això és el que em fa entrenar al màxim cada dia".