AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE CHEN ES CONVENCERÀ QUE CAL INVERTIR?

15/05/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Ara és el moment! B) Si anem a Europa, sí C) No hi compto D) Mentre no ho vengui tot... Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que Chen es convencerà que cal invertir??

 

 

 

Ahir un síbol de l'espanyolisme, Raúl Tamudo, defensava la gestió de Chen: "La vida i el futbol van molt ràpid, quan vaig començar estava a Sarrià, un campet on la gent ens arropava i que ens va donar molts punt, però el futbol va evolucionant: les xarxes socials, les notícies van molt àpid... estem encantats amb el senyor Chen, està fent un gran treball, estem intentant fer un gran club i hem de seguir perquè això no s'atura".

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal.reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.