AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA. US SEMBLEN SUFICIENTS LES DISCULPES DE CALZÓN?

11/04/2019
Us donem aquestes quatre opcions: A) Calzón, uno di noi B) Sí, i oblidem el tema C) Sí, però ha de marxar igual D) No, va ser molt greu. Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: us semblen suficients les disculpes de Calzón?

 

 

 

José Maria Calzón, delegat de l'Espanyol de del 1979, va concedir fa tot just dos anys una entrevista a Catalunya Ràdio on va parlar des de la perspectiva de 40 anys al club de com ha canviat el futbol en els últims anys, de primes, d'entrenadors, de la relació Espanyol- Barça, de com estar al front del canó gairebé li ha costat la vida amb dos infarts, i de molts altres temes. Va ser aquell dia en que va explicar, "jeo tinc un nét de sis anys i li dic, 'de quin equip ets?', i em diu, 'avi, jo sóc de l'Espanyol però al cole sóc del Barça, perquè em linxen per anar amb la samarreta de l'Espanyol i ja no em passa més', i és el que ens està passant, ho abarquen tot, a Madrid o Sevilla hi ha rivalitat i aquí la diferència entre tots dos és abismal, barregem la política quan no hauria d'existir".

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, què us sembla que es facilitin 6.000 entrades gratuïtes als socis?,  les respostes van ser aquestes:

  • 38% Una gran mesura
  • 27% Millor q convidar culers
  • 5% Sempre regalant...
  • 30% Millor abaixar preus, no?
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT