AVUI A POL

FERREYRA: 'NO EM PENEDEIXO D'HAVER VINGUT'

15/03/2019
El davanter, que insisteix que "quan un club insisteix per alguna cosa és", deixa clar que no tindria cap problema per jugar al costat de Borja: "Hauria de canviar el sistema el mister però això no ho decidim nosaltres"

CE Dani Jarque, 13h La primera plantilla de l'Espanyol ha tornat avui a l'activitat després de gaudir d'un dia de descans. Els de Rubi s'han exercitat a la Dani Jarque per seguir preparant la visita del Sevilla, equip que ahir va quedar fora de l'Europa League d'una manera dolorosa, amb un gol de l'Slavia de Praga quan la pròrroga encarava la recta final i els de Machín ja tocaven amb els dits el pas a quarts. Els hispalencs, que necessiten sumar els tres punts a Cornellà-El Prat si no volen quedar definitivament allunyats de l'únic objectiu que els hi queda en aquest final de curs,  hauran de llepar-se ràpid les ferides per aquesta primera de les 11 finals que els hi queden. Les mateixes que a un Espanyol que aspira a retallar distàncies respecte a la sisena plaça que encara ocupen els andalusos, i poder encarar la recta final de la temporada amb la il·lusió d'aspirar encara a un objectiu maco i engrescador.

D'aquest encontre en que hi ha tant en joc ha parlat en sala de premsa el "Chucky" Ferreyra; l'argentí va protagonitzar divendres passat a  an Mamés la seva primera gran nit des de la seva arribada al club; escollit per Rubi com a referència en atac davant l'absència obligada per sanció de Borja Iglesias, ubicat per fi en la seva posició natural, va trigar només 8 minuts en aprofitar una magnífica assistència de cap de Wu Lei per batre Herrerín i anotar el seu primer gol com a espanyolista. Titular també per primera vegada des de la seva arribada en el mercat d'hivern, com us vam avançar ahir al portal, a la secretaria tècnica tenen una gran confiança en aquest jugador que ja era l'objectiu inicial el passat estiu quan calia buscar un recanvi per Gerard Moreno, i només el fet que acceptés una oferta del Benfica va obligar a centrar-se en uns altres objectius, sent al final l'escollit el "Panda".  Cedit fins pel que resta de temporada i una més a canvi de 2,2 quilos, el club ja te decidit executar l'opció de compra de vuit milions d'euros als que caldrà restar l'esmentada quantitat, el que el convertirà si Iglesias acaba marxant en el davanter de referència la 2019-20 .

El "Chucky", que ha destacat estar "content a l'Espanyol, vaig venir a un gran club; vaig venir per sumar per l'equip, sabia en quines circumstancies venia però estic content, tractant d'aportar el millor per l'equip", ha parlat d'aquesta eliminació del Sevilla i com els pot afectar: "No pensem en això, estem focalitzats en el nostre joc,  i si li donem una bona intensitat segurament ens anirà bé".

 

 

Com ja ha dit altres vegades, es veu compatible amb Borja: "No tinc problema en jugar amb un altre davanter, hauria de canviar el sistema el mister però això no ho decidim nosaltres, si em toca jugar ho faré, si no esperaré, i si he de jugar 5 minuts provaré d'ajudar a l'equip". De Wu Lei, també ha volgut destacar la seva classe: "M'ha sorprès per bé, eren moltes les expectatives i ha tingut la personalitat per demostrar-ho, és un gran jugador, te gol i assistència, gràcies a ell vaig poder marcar a Bilabo, s'ha adaptat molt bé". I també ha volgut parlar de la situació del seu company Alfa Semedo, que el va acompanyar provinent del Benfica, i que no ha tingut la mateixa sort que els altres nouvinguts: "Està bé, el veig bé, amb ganes; sap que els minuts amb l'Huesca no van ser els millors però conec les condicions que te i ha d'esperar el seu moment que segur demostrarà, perquè és una gran jugador".

Se li ha insistit en si esperava tenir més protagonisme quan va acceptar venir, el gener passat: "No, sabia que hi havia un 9 que ho estava fent molt bé, m'ho van proposar i no vaig dubtar, ja van interessar-se en el mercat anterior i quan un club insisteix per alguna cosa és, no em penedeixo d'haver vingut. Amb quina intenció vaig venir? Primer, poder afiançar-me en el grup, en l'equip, i ajudar a poder entrar en alguna competició europea, quedar el més a dalt possible, i està el jugar a la lliga espanyola, una de les millors del món, és una gran motivació".

Pel que fa a què pot aportar ell de diferent a Borja, explica l'argentí que "potser siguem jugadors semblants però diferents alhora, ell toca més la pilota durant el partit, jo no participo tant del joc però provo de tirar diagonals i tirar la pilota, són les diferències principals".

Ja per acabar, el "Chucky" ha explicat que "no em diuen així perquè faci por a les defenses rivals, de nen, amb tres o quatre anys, els amics em deien que era dolent pel ninot, la meva mare i l'àvia són les úniques que em diuen Facundo".


PUBLICITAT