AVUI A POL

JASPE, CONVENÇUT QUE L'EQUIP ES MANTINDRÀ: 'HO ACONSEGUIREM'

12/02/2019
El nou tècnic del Femení afirma que les jugadores arrosseguen la motxilla dels mals resultats i necessiten una victòria. També ha demanat un marge de confiança en el projecte: "Perarnau i Florido em traslladen que serà il·lusionant"

Redacció, 14:35h Salvador Jaspe no va poder tenir una bona estrena a la banqueta del Femení A, ja que les nostres jugadores només van poder un empat davant del Málaga, que arribava com a cuer de la classificació; amb només 18 punts, l'equip es marca com a objectiu mantenir la categoria i poder afrontar un nou projecte el proper curs amb una injecció econòmica que permeti no tornar a patir aquestes estretors.

Abans de jugar un importantíssim i complicat partit a Tenerife enfront del Granadilla, que ara mateix és 7è amb 27 punts, el que dóna idea de la dificultat del repte, hem pogut parlar amb Jaspe, que ens ha explicat com el canvia  al banqueta es fa "per intentar reaccionar i que el grup estigui més tranquil;pel que fa al partit del passat cap de setmana hi haurà opinions per tot, però a al primera part vam tenir ocasions clares i només va entrar una, vam ser superiors amb la pilota. A la segona part, és cert que porten una motxilla des de l'any passat que no guanyen un partit i se'ls fa el camp gran, necessiten molta autoconfiança". 

Jaspe hereta un projecte que ha salvat la categoria amb certs problemes les últimes dues edicions; com explica, la competició femenina "s'està fent molt gran i tothom vol conservar la categoria; el que em transmeten del club és tranquil·litat, que l'objectiu és salvar la categoria. He vingut amb  il·lusió, treballaré i provaré de transmetre a les jugadores per llevar-se aquesta motxilla. Són molt professionals, algunes compaginen estudis o feina, i cal ficar-ho en el mateix sac i provar de solucionar el problema d'enguany, i em diuen que hi haurà més pressupost. Òscar Perarnau i Lauren Florido, el coordinador del Femení, em traslladen que el projecte serà il·lusionant". Un dels problemes és que les nostres jugadores, i s'ha de dir clar, estan fent un esforç per compaginar les seves altres activitats quotidianes amb l'entrenament; un altre handicap amb el que cal competir amb altres clubs, tot i que hi ha l'objectiu que això canviï el proper curs:  "S'està fent el possible per millorar i els hem de donar un marge de confiança perquè cada dia estan provant de solucionar problemes. Mentre, depenem dels resultats. El 70% de clubs entrenen pels matins. Si són professionals també han de pensar que les jugadores necessiten quelcom més".

L'entrenador perico ha reconegut que ha trobat  l'equip una mica afectat a nivell mental per la càrrega de mals resultats: "No és fàcil portar la situació, es troben un canvi d'entrenador, s'activen els entrenaments, es nota que volen però necessiten un resultat positiu, Els he dit que estan des del 21 de novembre sense guanyar però ara hem d'apartar això, assimilar el que vol transmetre".

Per tot això, seria clau aconseguir demà un triomf a Tenerife, malgrat la dificultat afegida d'afrontar un altre compromís amb poc temps per haver entrenat: "La situació de jugar entre setmana no és fàcil, però la il·lusió la tenen; és el que necessiten, tenir il·lusió i que arribi el dia de competir. Ara em toca començar d'elles des de zero, respectant la feina de l'antic entrenador no em puc basar en l'anterior. Ara mateix interessa guanyar un partit perquè hem de guanyar confiança; perdo algunes peces i a més al davant tenim un bon equip, amb bones jugadores, provaré de plantejar un sistema on ens trobem a gust i puguem aconseguir un resultat positiu. En 5 dies presentar-me amb dos partits és complicat, perquè no puc treballar amb elles les 24 hores"

Finalment,  es mostra confiat en aconseguir l'objectiu de la permanència; per compromís tant de les jugadores com seu propi no quedarà, i en aquest sentit, ha insistit que la possibilitat d'haver portat algun reforç no garanteix res: "No hem parlat d'això, sempre dic que primer vull conèixer el grup i veure que pot tirar endavant. Confio en elles, estan motivades i volen tirar endavant. Jo també sóc soci i has de saber l'escut que portes, saber on estem, i és el que estem intentant, que trobin el joc que tenen, perquè abans ho han demostrat. Portar fitxatges tampoc et garanteix res. Si ho podem trauer amb el que hi ha? Sí, jo sóc molt tossut i crec en el que faig, l'any passat vaig salvar un parell d'equips que portava i insisteixo en el tema que hem de confiar en nosaltres i que som millors que els rivals. No sé on quedarem, però ho aconseguirem".


PUBLICITAT