AVUI A POL

LLUÍS LÓPEZ, UN SOMNI FET REALITAT

12/02/2019
El jove defensa perico, que va entrar en edat Benjamí el 2005, ha pogut per fi demostrar que està capacitat per jugar a Primera; en el passat ha tingut ofertes interessants però les va rebutjar pel seu amor als colors .

Redacció, 7:30h Amb la recuperació d'efectius per l'eix de la defensa cara  ala cita de Mestalla molt possiblement s'acabi la presència de Lluís López en l'onze titular; el futbolista del filial ha superat amb nota un repte exigent i molt desitjat, el de demostrar que està capacitat per tenir un lloc en la primera plantilla, resolnet amb solvència la papereta i demostrant signes de madresa impropis de la seva oca experiència a la categoria, com quan després del penal que es va cometre sobre Wu Lei dissabte passat va ser molt llest enviant desseguida la pilota fora del terreny de joc, propiciant la consulta immediata per part del VAR.

Fins ara, el central ha jugat 5 encontres amb el primer equip en Lliga, fent realitat el somni que arrossegava des de que va arribar amb nou anys a l'entitat. La seva estrena va ser en Copa davant el Cádiz, al Carranza, i també va poder jugar els últims 12 minuts de la tornada dels vuitens contra el Villareal, però l'oportunitat en competició regular va haver d'esperar al dia de l'Eibar, on la defnsa va patir de valent (3-0). Contra el Betis, en l'anada dels quarts de final de la copa, a casa (1-1), va ser dels destacats, mentre que en Lliga, uns dies després davant el Madrid, poc va poder fer enfront el poder ofensiu dels blancs. En la tornada contra el Betis, al Villamarín, va jugar els 90 més la pròrroga. 

El jove futbolista, que ja va participar en les dues últimes pretemporades amb Quique Sánchez Flores i abans ho havia fet amb Sergio, va tenir en el passat ofertes interessants entre d'altres dels filials de Málaga i el València però les va rebutjar pel seu amor als colors - va entrar en edat Benjamí el 2005- la confiança en poder donar algun dia el pas a la màxima categoria com a blanc-i-blau. Amb aquesta idea, fa uns mesos, renovava contracte fins al 2022, seguint provisionaalment a les files del filial per la temporada 2019-20 passar a tenir fitxa professional amb el primer equip. Internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola, havia renovat ja per un any l'anterior curs, però aquesta renovació va ser una recomensa per les seves qualitats tècniques i la seva implicació amb el projecte amb la possibilitat de fer aquest esperat salt al primer equip.

En signar aquesta renovació, ja va demostrar tot el que sent per aquest club: "Estic feliç, perquè m'ha arribat l'oportunitat que he buscat després de 14 anys defensant aquests colors. Penso que serà un gran any i que les coses aniran bé al primer equip i el filial". 


PUBLICITAT