AVUI A POL

JA RODA LA PILOTA DE LA DANONE NATIONS CUP 2019!

12/02/2019
Són ja molts els equips que es preparen per la major competició de futbol per a nens de 10 a 12 anys, que s'ha distingit des de la seva creació per transmetre els valors del joc net, el companyerisme i l'entusiasme entre els més petits.

Redacció, 7:30h Un any més es posa en marxa la maquinària de la Danone Nations Cup, que a banda de ser la major competició de futbol per a nens de 10 a 12 anys, s'ha distingit des de la seva creació per uns lloables objectius de transmetre els valors del joc net, el companyerisme i l'entusiasme entre els més petits. Aquesta DNC, que és el torneig més popular entre els nens apassionats pel futbol i que arriba a la seva 20a edició, mobilitza 2,5 milions de nens de 32 països, el que dóna una idea de la importància que te tant pels joves futbolistes com per a les seves famílies. Són ja molts els equips que es posen en marxa cara a les fases prèvies -a casa nostra es celebraran el proper 17 de febrer en aquestes seus, Lleida-Mollerussa; Girona-Fornells; Tarragona -Bítem i Barcelona-Cerdanyola- amb la mirada posada en en la gran final que enguany tindrà lloc a Barcelona.

Els nanos de L'Hospi, com molts altres arreu del món, ja somien amb participar en una competició tan engrescadora com la DNC 


PUBLICITAT