AVUI A POL

EL PRIMER DERBI DEL 'PANDA'

07/12/2018
Els gols del "Panda", la gran esperança per aprovar una assignatura pendent: en els últims sis derbis a casa només hem fet un gol; dels 18 que portem sense guanyar en total en 13 no n'hem fet cap.

Redacció, 7:30h  Tot i que sorprenentment hi ha pericos que consideren que s'està donant massa importància mediàtica a la seva figura, com es va poder constatar en la passada Junta, el cert i incontestable és que si hi ha un home important a dia d'avui en l'equip és Borja Iglesias; el "Panda", suma vuit dels 17 gols que porta l'Espanyol en LaLiga, gairebé el 50% dels mateixos, dóna idea d'una banada de com d'important és la seva aportació. Ara mateix moltes de les esperances cara al derbi de demà passen perquè segueixi tenint el punt de mira afinat; el "Panda", fa uns dies, i qüestionat per quina és la seva experiència en anteriors derbis i com espera el del dia 8, reflexionav així: "Pel poc que sé i pel poc que he anat veient i sentint setmanes abans, sé que és un derbi amb molta càrrega emocional, que es viu amb molta intensitat, sobretot entre aficions. Des de dins intentes donar-li la màxima normalitat possible. Per exemple, quan he viscut un Celta-Dépor o un Zaragoza-Huesca o Zaragoza-Osasuna, intento viure la setmana amb tranquil·litat i fer-ho el més normal possible, però els dies i les hores d'abans són intenses i és un moment especial, bonic de viure".     

 

 

Sobre la importància de tenir encert cara a porta parlen les estadístiques: no els hem guanyat a casa en els últims 11 partits, amb 5 empats i sis derrotes, anotant a més només un gol en els últims sis. A nivell global, independentment del camp de disputa, l'Espanyol porta 18 partits consecutius en La Lliga sense guanyar al Barcelona (4 empats i 14 derrotes), a més sense marcar en 13 d'ells, el que suposa la seva pitjor ratxa sense victòria davant els blaugrana en la competició. Com a nota per a l'esperança, el Barcelona ha perdut dos partits en LaLiga aquesta temporada, un més que en tota la passada al complet (1).


PUBLICITAT