AVUI A POL

FEM UNA ESTRELLA AMB... DANI SOLSONA

07/12/2018
Qui va ser un dels futbolistes amb més talent que mai ha vestit la blanc-i-blava i tot un símbol per l'espanyolisme analitza el derbi de dissabte: "S'han recuperat una mica les sensacions però no al mateix nivell que estàvem en els primes partits"

Redacció, 7:30h De la mà d'Estrella DAMM, hem analitzat l'actualitat amb un personatge ben significat de l'entorn blanc-i-blau: Dani Solsona. La Laura Bertran va citar-se al Yantar de la Ribera amb l'exjugador, dedicat a tasques d'analista, per repassar les sensacions amb les que afronta els properes reptes de l'equip, en especial, el derbi de demà enfront del Barça; qui va ser un dels futbolistes amb més talent que mai ha vestit la blanc-i-blava i tot un símbol per l'espanyolisme analitza la situació dels de Rubi, que després d'una arrencada espectacular portem tres derrotes seguides en Lliga: "Ho trobo que és normal, a tothom li agradaria que seguissin en la mateixa línia dels primers partits, però entenc que en campionat tan llarg tots els equips passen per moments complicats, alts i moments baixos, i ara toca el baix, s'han perdut tres partits però amb la Copa s'han recuperat algunes de les sensacions, i esperem que en els propers encontres de Lliga es pugui treure quelcom de positiu. Si s'han recuperat ja les esperances? S'han recuperat una mica les sensacions però no al mateix nivell que estàvem en els primes partits. Es guanya i dóna confiança davant el partit del Barça, però no vaig veure l'equip tan entonat com en els primers partits".

 

 

El "noi de Cornellà", que al llarg de vuit anys al si del club va tenir oportunitat de disputar molts derbis, sent protagonista destacant en alguns d'ells, admet que actualment "hi ha diferència entre Espanyol i Barça, està clar i no és dir res de l‘altre món, a dia d'avui equips com aquest estan molt amunt i la resta estan a un altre nivell, però això no vol dir que a un partit el més modest no pugui guanyar al més poderós, i és el que esperem els pericos. És d'aquells partits en que si guanyen no trobes a faltar no jugar bé.

Per la seva experiència, no creu necessari donar cap consell als jugadors pericos: "En aquest tipus d'encontres contra el Barça sobretot poca cosa has de dir, els jugadors estan prou motivats, saben que és el rival i que tothom els vol guanyar i sortiran al màxim, una altra cosa és que surtin bé les coses o el rival sigui superior, però s'ha de demostrar. L'actitud la posaran tota, per això no donaria cap consell, que facin el que saben i res més". El que no amaga és el seu desig d'acabar el dissabte amb l'aegria d'un triomf: "És el que ens agradaria. La porra la faré, si guanyem crec que serà justet, amb un 2-1 em conformaria, però per no patir gaire el segon l'hauríem de marcar en el 90, que l'àrbitre xiulés el final i ja està".


PUBLICITAT