AVUI A POL

LA JUNTA. GUASCH: 'AQUEST ÉS UN GRAN CLUB, PERÒ HEM DE TREBALLAR PER SER UN CLUB GRAN'

05/12/2018
El DGC, que s'ha referit també al controvertit tema de la campanya d'abonaments, ha explicat una sèrie de canvis que es realitzaran a la campanya 2019-20.

Redacció, 14:30h Després de la intervenció del president Chen Yansheng, ha estat el torn de paraula del director general corporatiu, Roger Guasch, que ha expressat els tres vectors sobre els quals creu que ha de desenvolupar-se l'Espanyol "esperit i ambició esportiva, consolidació i creixement econòmic i implicació social". Com ha explicat, "l'Espanyol és un gran club, però hem de treballar per ser un club gran".

Guasch ha estat clar en què l'objectiu del club és "estar sempre al top ten i estar a Europa per tal de consolidar-nos". A més, manifesta que a curt termini l'entitat "ha d'anar cap a un model esportiu, apostar pel futbol base, treballar amb la marca, digitalitzar el club, reduir el deute i potenciar-se socialment".

El directiu ha explicat que el club està treballant en diversos projectes per tal de millorar l'assistència a l'estadi. Segons ha explicat "s'està treballant en un nou pla de mobilitat que faciliti l'accés als aficionats i estem intentant promoure un projecte educatiu a través del qual puguem portar gent a l'estadi per viure l'experiència, a través d'iaxò, la gent s'enganxarà".

Guasch s'ha referit també al controvertit tema de la campanya d'abonaments: "Vam fer una nova sectorització, més equitativa i més justa comparada amb altres camps de futbol que són referents i vam actualitzar la política de preus i aplicar descomptes fins arribar al preu final". El director general corporatiu ha explicat una sèrie de canvis que es realitzaran a la campanya 19/20: "S'eliminarà el carnet de meitat de temporada, s'aplicarà un descompte per fidelitat, es revisarà el preu del carnet jove i es treballarà amb una grada familiar. A més, s'intentarà construir un punt d'atenció a Barcelona, que no s'assegura que es pugui tenir per la propera campanya".

Roger Guasch ha cedit el torn de paraula a Joan Fitó, director econòmic de l'Espanyol, qui ha expressat que el "balanç actual de l'Espanyol és estable. El club ha deixat enrere una etapa de desequilibri patrimonial. L'endeutament històric amb hisenda ha desaparegut. I l'endeutament net és menor de 100 milions".  

En comparació amb la temporada anterior, Fitó ha mostrar que "els ingressos han augmentat en 19 milions d'euros i les despeses en 12, la major part de les quals s'han destinat a millorar el primer equip". De cara a la següent temporada, el club "incorporarà una partida als pressupostos destinada a difondre la marca, professionalitzar l'àrea corporativa, digiltalitzar el club, realitzar millores organitzatives i invertir en estructura esportiva".

L'últim en fer un repàs de l'exercici anterior, en aquest cas, en l'àmbit esportiu, ha estat Òscar Perarnau, director general esportiu. En primer lloc, ha admès que la temporada anterior va ser irregular. No obstant, creu que "les sensacions són molt positives a dia d'avui. El dia a dia és molt intens però tenim un vestidor exemplar i una actitud dels jugadors i el tècnic que és un èxit.

D'altra banda, ha volgut destacar la passada temporada històrica de l'Espanyol B i s'ha referit al treball de la secretaria tècnica i ha manifestat que "treballa molt amb els jugadors de la pedrera realitzant informes dels jugadors des del Cadet A fins a l'Espanyol B, per tal que es pugin donar casos com el de l'Adrià Giner Pedrosa al dia d'ahir".

 

 


PUBLICITAT