AVUI A POL

LA JUNTA. CHEN: 'PRESIDIR UN CLUB COM L'ESPANYOL ÉS UN ORGULL'

05/12/2018
Tot i la bona situació a nivell d'estabilitat, el president insta a seguir treballant per "buscar més ingressos per seguir avançant. Demano ajuda perquè es sumi al projecte i fer més gran la història de l'Espanyol".

Redacció, 12:30h El Reial Club Deportiu Espanyol celebra aquest matí la Junta General d'Accionistes on s'han rendit comptes de l'exercici 18/19 a nivell econòmic i social. La primera intervenció ha etsta la del president del club, Chen Yansheng.

En primer lloc, el màxim mandatari del club ha volgut mostrar la seva satisfacció "per la situació del primer equip a la lliga i els altres equips de l'entitat", la qual espera mantenir. A més, ha tingut una menció especial pels jugadors i tècnics del projecte Special, als qui ha felicitat per la causa que representen.

Mes enllà de la plana esportiva, ha expressat que el club "ha d'actuar sota uns plans. Tenim un club sòlid a nivell de tresoreria que ens permet tenir estabilitat i creixent. Hem de consolidar el treball fet i el canvi de tendència de l'exercici anterior. A través d'això gaudirem creixement esportiu per seguir competint a la lliga". Tot i la bona situació a nivell d'estabilitat, el president insta a seguir treballant per "buscar més ingressos per seguir avançant. Demano ajuda perquè es sumi al projecte i fer més gran la història de l'Espanyol".

D'altra banda, Chen assegura que "esportivament estem avançant en la línea que ens van marcar. Estem competint amb rivals que estan fent bé les coses. Hem de ser més forts econòmicament i esportivament. Hem de consolidar el model des de les nenes i nens del futbol base fins el primer equip". Per últim, el màxim mandatari espanyolista ha manifestat els tres valors sobre els quals considera que s'ha de mantenir el club: "esperit de lluita, unió d'equip, tradició i innovació", i ha confesat que "presidir un club com l'Espanyol és un orgull perquè és estimat i respectat. Nosaltres som únics. Entre tots serem capaços de col•locar l'Espanyol on ha d'estar per trajectòria i història".  

 


PUBLICITAT