AVUI A POL

CANVIEM DE SERVIDOR: EL PORTAL NO S'ACTUALITZARÀ FINS EL PROPER DILLUNS

14/10/2018
Fem un procés tècnic destinat a acabar amb les caigudes de servei que s'han estat produint darrerament a la nostra web.

Des de la passada pretemporada, els usuaris dels nostre portal haureu pogut comprovar els problemes d'accés al nostre portal que s'han vingut reiterenat en els dies de partit; la incidència tècnica es deu a problemes en el servidor, incapaç d'aborbir tantes demandes simultànies d'usuaris intentar accedir a la web.

Durant aquestes setmanes el nostre servei tècnic ha provat de posar solució amb canvis com alleugerir de continguts la nostra home, però finalment, i per evitar les molèsties que provoca aquest fet, hem decidit dur a terme un canvi de servidor que acabi definitivament amb el problema. Aprofitant el marge de temps que dóna l'aturada en la competició farem el procés al llarg d'aquest cap de setmana durant el qual seguint el consell dels tècnics, i per evitar incidències, el nostre portal no actualitzarà continguts. Si tot va sobre el previst, tornarem a estar acostant-vos tota l'actualitat blanc-i-blava el proper dilluns, dia 15. Us demanem estar al cas de les nostres xarxes socials aquests dies.

Lamentem les molèsties que aquest fet, necessari d'altra banda, us pugui comportar com a usuaris, i us donem les gràcies per la vostra comprensió.

POL 


PUBLICITAT