AVUI A POL

RUBI I SERGIO GONZÁLEZ HAN QUEDAT EMPATATS COM A MILLOR TÈCNIC CATALÀ DE L'ANY

11/10/2018
Tots dos han quedat per davant de Robert Martínez i Pep Guardiola. Maria Llompart, vencedora en la categoria de jugadora amb més projecció. Millor jugador: Gerard Moreno s'ha de conformar amb el 2on lloc.

Redacció, 15h Aquesta matí a les 10h s'ha acabat el termini de votacions per decidir els premiats en la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català i posterioment, un jurat integrat epr 45 mebres s'ha reunit per proclamar els guanyadors de cada categoria, tenint en compte els vots de 1.120 federats i 215 clubs.

En la categoria de tècnics, hi ha hagut un empat en la primera posició: Rubi, actual tècnic pericoi Sergio González, exespanyolista, han quedat igualats amb el 42,6% dels vots per la seva tasca al front d'Huesca i Valladolid, respectivament, per davant de Robert Martínez (40,2) i Pep Guardiola. Tots dos han confirmat ja la seva assistència en la gala d'entrega de premis, que tindrà lloc dimarts.

El jugador del Girona Àlex Granell i la jugadora de l'Atlético de Madrid Marta Corredera han estat escollits com els millors futbolistes catalans de la temporada 2017-18; Granell (34,9%) s'ha imposat per molt poc a l'experico Gerard Moreno (31,4%). Darrere, a força distància, han quedat dos jugadors del Barça: Sergio Busquets (16,4%) i Jordi Alba (15,6%). En cinquena posició ha quedat Mariano Díaz (1,7%). Pel que fa al futfem, Corredera (32,4%) ha guanyat per una diferència força ajustada a Alèxia Putellas (31,2%). Darrere, han quedat Aitana Bonmatí (22,8%), Berta Pujadas (7%) i Andrea Pereira (6,6%). També s'ha votat els jugadors i jugadores amb major projecció. En la categoria masculina s'ha imposat Carles Aleñá (70,7% dels vots), per davant de Sergio Gómez (21,7%) i Jordi Mboula (7,7%). Pel que fa a les noies, ha guanyat la jugadora de l'Espanyol Maria Llompart (50,9%), per davant de la blaugrana Clàudia Pina (32,6%) i la jugadora de l'Atlético Laia Aleixandri (16,5%).

Rubi ja va ser recentment reconegut millor entrenador del passat curs a segona pel col·lectiu de tècnics