AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: 23.300 SOCIS A AQUESTES ALÇADES SÓN...?

11/10/2018
Roger Guasch confirma que la xifra actual de socis és d'uns 4.000 menys que fa un any: què en penses? Vota en la nostra enquesta i participa en el debat.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: la xifra de 23.300 socis a aquestes alçades és...?

  

 El director general corporatiu Roger Guasch, va confirmar ahir a Tiempo de Espanyol que la xifra actual de socis és de 23.300, uns 4.000 menys que fa un any en aquestes mateixes dates. "És la foto que tenim ara, però farem una campanya de telemàrqueting dirigida a 2.500 persones que han marxat en aquests últims anys", va reblar. L'alt executiu reconeixia que ha tingut errors en la campanya: "No s'ha comunicat prou bé ni s'ha implementat bé" el que volia fer el club en els pròxims dos anys, i que "el factor preu" no ha estat el motiu més esmentat pels socis per no renovar el carnet, segons la recent enquesta realitzada

 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir,  què us semblen les paraules de Quique Sánchez Flores?,  les respostes van ser aquestes:

  • 10% Què voleu que digui?
  • 52% No da para más
  • 24% Sarandonga
  • 14% ¿Te estás riendo?
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT