AVUI A POL

MELENDO: 'NO ENTRARÉ A PARLAR D'UN ENTRENADOR QUE JA NO HI ÉS; ÉS LA SEVA OPINIÓ I PROU'

10/10/2018
El jove futbolista blanc-i-blau evita polemitzar amb QSF per les seves paraules definint l'espanyolista de "grup emocionalemt molt sensible"

CE Dani Jarque, 13:15h La primera plantilla espanyolista s'ha exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque; el grup segueix treballant malgrat la competició ofereix una treva a causa dels compromisos de seleccions, amb el que es reobre aquest etern debat de si aquest tipus d'interrupcions són bones o no per un equip com el nostre instal·lat en una dinàmica positiva de joc i resultats. En qualsevol cas, coneixent una mica el tarannà del tècnic espanyolista i del mateix grup, impregnat de l'ambició que ha portat a la maleta l'entrenador, resulta altament improbable que ningú caigui en l'autocomplaença i la relaxació, i més aviat aquests dies han de servir per refermar els conceptes que han dut l'equip a ser considerat una de les sorpreses agradables del que portem de campionat. 

Per sala de premsa ha desfilat un futbolista que de mica en mica va guanyant minuts en l'equip, Óscar Melendo; el tècnic està encantat amb la feina del jove sorgit del planter, sabedor que es tracta d'un jugador de característiques especial, i va administrant els minuts amb els quals va comptant. Aquest curs ha deixat ja actuacions certament excepcionals, com davant l'Eibar, que donen pistes de qui pot ser el rendiment del talentós jugador a mida que vagi gaudint de més protagonisme. Enfront del Villareal va tornir a gaudir-ne, de minuts, en el quart triomf a casa, ua victòria que ha generat els elogis unànims de tot el futbol espanyol, que coincideix en que l'Espanyol és possblement l'equip que millor juga de la Lliga: "Portem una molt bona dinàmica, el joc molt fluït, esperem aquest partits que estem fent a Cornellà fer-los a fora". Pel que fa a com prepara l'equip aquests dies els dos partits consecutius a domicili, a Huesca i Valladolid, insisteix que "ens anirà bé per preparar sobretot el partit de l'Huesca, volem passar la dinàmica de locals a domicili. Què ens falta per aconseguir aquests resultats a fora? Estem fent bé les coses a casa, tant de bo puguem portar el joc tan fluït a fora de casa". Se li ha recordat a Melendo el fet que hi ha precedents en que l'equip ha començat bé per perdre pistonada: "Preparar-se no; el nostre objectiu és partit a partit, no mirem més enllà de l'Huesca, només Huesca, no mirarem la classificació ni res". Creu que encara hi ha marge de millora, "sempre es poden millorar les coses, si ho fem amb molts detalls estarem més a dalt", mentre que pel que fa a la destitució de Leo Franco, explica: "El nou entrenador anirà amb moltes ganes i provaran de canviar la dinàmica que porten".

Pel que fa a què li falta per arribar a ser titular en aquest equip, explica: "Dono les meves virtuts i les poso al servei de l'equip, això ho ha de dir el míster, jo seguiré igual, treballant en els entrenaments per jugar i tenir minuts, clar que m'encantaria jugar més". Qüestionat per què te Rubi per haver aconseguit que tor rutlli a demanar de boca, dóna la clau: "Confiança en els jugadors; ens transmet la seva idea de joc i a banda que gaudim d'aquesta idea també portem una molt bona ratax per aconseguir aquests partits". Quan se li han recordat les paraules d'ahir de QSF, en el sentit que l'equip necessitava auesta arrencada perquè el grup és "emocionalment sensible", ha estat prudent: "Respecto la seva opinió, però no entraré a parlar d'un tècnic que ja no està".


PUBLICITAT