AVUI A POL

LA CÚPULA DEL CLUB MARXA A LA XINA

10/10/2018
Perarnau, Guasch i Mao s reunirà la propera setmana amb Chen. Pel que fa als els ingressos per vendes a fer a final de temporada el que entri per Aarón es restarà del total; el retorn d'Hermoso al Madrid tant sols reportaria 7'5 quilos

Redacció, 13:45h Avui a PericosOnline.ràdio us hem donat una petita noticia de caire institucional, i és que la cúpula del club, composada per Òscar Perarnau, Roger Guasch i el  conseller Mao viatjaran a la Xina aquesta propera setmana per tal de reunir-se amb Chen Yansheng. Són unes reunions que ja estaven programades, donat que era voluntat de la directiva reunir-se cada mes i mig en comptes de fer-ho cada tres mesos, com s'havia fet fins ara. A la reunió no assistiran encara els nous directors de comunicació i màrketing, el nomenament dels quals es va conèixer la setmana passada,  tot i que en el futur si coneixeran a Chen Yansheng, probablement quan  el president vingui a Barcelona amb motiu de la junta d'accionistes que tindrà lloc a finals de novembre o principis de desembre. Pel que hem pogut saber no hi ha un tema estrella sobre la taula, si no  que es tracta d'una repassada general a tots els temes estratègics, tant  esportius com corporatius. de tota manera hi ha dos que son sobre la  taula: el primer, la xifra final d'abonats, que el club acostuma a donar  a conèixer per aquestes dates (l'any passat ho va fer el 12 d'octubre) i  també cal parlar sobre els ingressos per vendes que caldrà fer a final de temporada per quadrar comptes.

Tot l'espanyolisme recorda la figura de Fredson Camara, aquell volant brasiler que va vestir la blanc-i-blava entre els anys 2002 i 2006; el de Curitiba, un futbolista al qual l'espanyolisme recorda amb molt d'afecte, fa ja dotze anys que va deixar el club, però des de la distancia segueix d'a prop l'actualitat blanc-i-blava. Avui, a El consultori del dr. Mas, ens ha explicat com va la seva nova vida com a tècnic i ha recordat el seu pas per l'entitat.

A tal efecte, també us podem aportar una notícia, i es que en principi  si tot es compleix com esta estipulat, Aarón Martín complirà en breu els 10 que estipulen la seva compra obligatòria per part  del Mainz. Això és important perquè significarà automàticament un ingrés de sis milions addicionals que poden ser encara més si es compleixen altres variables, doncs cada cop que compleixi 15 partits, la quantitat  s'incrementa en 250.000 euros.

Per què és important tot això? Doncs perquè aquesta quantitat aconseguida per Aarón, s'imputa a la present temporada, i es restarà de  la quantitat que caldrà ingressar per vendes, per la qual cosa l'Espanyol haurà de vendre obligatòriament per menys  valor per equilibrar els seus comptes. Passi el que passi l'Espanyol haurà de vendre un jugador, però no es veurà obligat a desmuntar l'equip que hores d'ara està donant tan bon rendiment.

I si hem de parlar de vendes, atenció amb Hermoso de qui algunes llengues parlen que ja te peu i mig a Madrid, la qual cosa no significarà una gran venda ja que el retorn d'Hermoso al Madrid tant sols li reportarà a l'Espanyol 7'5 milions d'euros. Recordem que el  jugador te una clàusula de 40 per tots els equips, però només 15 pel Madrid i a més l'Espanyol només te el 50% de la propietat del jugador.

PUBLICITAT