AVUI A POL

ROCA, UN DELS HOMES DE MODA EN EL FUTBOL ESPANYOL

10/10/2018
La seva bona temporada fa que comencin a aparèixer rumors sobre clubs interessats en ell, com el Madrid, al temps que s'apunta en que haurien preguntat per Reguilón.

Redacció, 7:30h La bona temporada que està protagonitzant l'Espanyol te un efecte col·lateral que preocupa a l'afició blanc-i-blava, el fet que algunes de les seves peces comencen a ser seguides per altres cubs amb vistes a propers mercats. Un dels homes que es troba en aquesta situació és Marc Roca: titular en els vuit partits que ha disputat l'equip en Lliga, fonamental en el centre del camp de Rubi, el futbolista de només 21 anys sembla que torna a despertar interès en altres entitats, com va fer en l'any de la seva estrena a Primera, i ara cal veure si tot plegat podria acabar traduint-se en una sortida. Fa uns dies, el periodista Santiago Segurola apuntava a RAC1 les dificultats amb les que es pot trobar l'Espanyol per retenir-lo: "Marc Roca no seguirà la propera temporada pel mateix motiu pel qual Fabián no està en el Betis. Quan tens èxit et treuen als jugadors. L'Espanyol no pot competir aquí".

Entrevista a Roca ahir, a Radio MARCA 

Tot plegat ha fet que alguns portals especialitzats en mercat ja apuntin a clubs com el Madrid com a candidat a fer-se amb els serveis del jove migcampista blanc-i-blau. Un d'ells, EGD, també parla d'un jugador blanc que podria interessar a l'Espanyol: davant la manca d'efectius pel lateral esquerre -malgrat Roberto Rosales pot actuar en totes dues bandes, només hi ha Dídac Víla com a pur-, i després de sempre suposadament haver parlat amb l'Athletic per temptejar la situació de Cristian Ganea, que no sortirà del club basc almenys fins a final de temporada, s'hauria preguntat per la situació de Sergio Reguilón, que fins al moment no ha debutat oficialment en el club blanc. 


PUBLICITAT