AVUI A POL

ANTONI GUERRA, NOU DIRECTOR DE SEGURETAT

14/09/2018
Agafa el relleu del controvertit Àlvar Mallafré, que des del 2014 exercia aquestes funcions.

Redacció, 18:30h Recentment, al nostre portal us vam avançar que  Àlvar Mallafré deixaria en breu de ser director de seguretat del club; una decisió que havia estat presa de comú acord entre ambdues parts. El club estava buscant-li substitut mentre Mallafré continuava exercint les seves funcions fins que arribés aquest relleu que avui mateix ha estat anunciat.

Així vam avançar en primícia la marxa de Mallafré, el passat dia 3 de setembre

El nomenat per la Direcció General Corporativa és Antoni Guerra i Rojas (Sant Joan Despí, 1969). Segons explica la nota informativa del club, Guerra té formació en Direcció de Seguretat Privada (MIR) i Especialització en Direcció, Organització i Gestió de la Seguretat en Infraestructures Crítiques i Estratègiques (UNED) i disposa d'una àmplia trajectòria en l'àmbit de gestió de la seguretat en institucions i esdeveniments ja que ha exercit, entre d'altres responsabilitats, com a Delegat del Grupo Segur al Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona (2015-2018) i com a màxim responsable dde Polítiques Públiques de Seguretat a l'Ajuntament de Sant Joan Despí (2007-2015). Actualment, desenvolupava les seves tasques professionals a PYCSECA, empresa de seguretat. També informa l'entitat que  Carme Gérez Cuéllar, professional de llarga trajectòria al club, responsable de PRL i membre del departament de Seguretat de l'entitat, assumirà també funcions de coordinació d'operativitat en el marc de l'organització de partits i la gestió diària en matèria de seguretat al RCDE Stadium i la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Mallafré deixarà doncs un cop completat el traspàs de funcions i de manera definitiva de  d'estar vinculat a l'Espanyol; arribat al 2014 en substitució de Pedro Tomás Boticario, va estar des de la seva arribada a l'ull de l'huracà de les polèmiques amb la graderia, que va reclamar en diverses ocasions la seva destitució. Les primeres topades van tenir lloc amb motiu dels fets del derbi d'aquell mateix any, amb els incidents que van tenir lloc a posteriori que van provocar diverses càrregues policials. També va ser responsabilitzat dels excessius controls de seguretat i de la indiscriminada campanya de burofaxos que van impedir l'entrada a diversos membres de La Curva


PUBLICITAT