AVUI A POL

AGENDA DE LES SECCIONS

14/09/2018
Aquest cap de setmana comença la lliga per l'equip sènior d'hoquei patins de Seccions Deportives Espanyol; el rival, el Reus Deportiu.

Redacció, 9:30h Aquest cap de setmana comença la lliga per  l'equip sènior d'hoquei patins de Seccions Deportives Espanyol. Una novetat destacada és el canvi d'escenari respecte al passat curs ,passant de la pista del Martinenc i al Francisco Calvo a Sant Andreu, a tocar del Narcís Sala. El rival davant el qual s'estrenen a la categoria és el Reus Deportiu. A més, els equips de volei, handbol i bàsquet disputaran un seguit d'amistosos.

Aquesta temporada SDE ha fet un important esforç estrenant noves seccions, les d'handbol i bàsquet, a més del junior d'hoquei patins i el juvenil de voleibol. Per això cal que tinguin els uport del màxim de socis.  Enguany la quota de 10 euros és només per a infants fins a 14 anys, per tant els socis/es adults poden triar la seva quota entre 25, 50 i 100 euros. La quota de les Penyes Col·laboradores és de 100 euros. Tant si és una renovació com a una nova alta, ho podeu fer en línia clicant aquí. Recordeu que la quota de 10 euros és només per a infants fins a 14 anys.


PUBLICITAT