AVUI A POL

L'ESPANYOL REDEFINIRÀ EL ROL DE RAÚL TAMUDO

12/07/2018
La llegenda blanc-i-blava, que fins ara realitzava principalment tasques de cos tècnic en els entrenaments del primer equip, canviarà la gespa per altres funcions que encara s'han de definir.

Olot, 17:40h El 3 de setembre de 2016, Raúl Tamudo tornava a l'Espanyol per incorporar-se a l'estructura professional de l'entitat. Durant aquestes dues temporades, el mite blanc-i-blau ha desenvolupat funcions de representació esportiva i institucional, d'implementació de projectes de millora esportiva i de les instal·lacions del club i d'assistència en la formació global dels futbolistes del planter així com de suport a tots els jugadors professionals que han format part de l'entitat des de la seva arribada. En l'etapa de Quique Sánchez Flores a la banqueta blanc-i-blava, era habitual veure a Raúl Tamudo en els entrenaments del primer equip. L'exdavanter ajudava al cos tècnic a preparar i desenvolupar els exercicis de la setmana.

Imatges del retorn del 23 al club, ara fa dos estius

Tamudo mantindrà el càrrec i seguirà vinculat al primer equip, però la intenció de l'Espanyol és que deixi d'entrenar-se diàriament amb el grup i canviï el seu rol a dins del club. Rufete estudiarà el cas i decidirà les noves funcions del '23' en els pròxims dies, que podrien estar relacionades amb la secretaria tècnica, un cop s'hagi posat al dia de totes les qüestions que té sobre la taula.


PUBLICITAT