AVUI A POL

VÍCTOR SÁNCHEZ: 'SERIA UN ERROR QUE BORJA VINGUI AMB LA MOTXILLA D'HAVER DE SUBSTITUIR GERARD'

10/07/2018
El rubinenc, que admet que si fos cosa del grup Gerard mai hagués marxat, demana alliberar al gallec d'aquesta pressió i recorda que són jugadors diferents. Pel que fa a Rubi, destaca la il·lusió amb la qual ha aterrat a l'Espanyol.

Víctor Sánchez, un dels "models" en la presentació de les noves samarretes Kelme per a la temporada 2018-19, atenia als mitjans presents en l'acte per fer un breu repàs a l'actualitat. En aquest segon dia de pretemporada, tot són ànims i il·lusions renovades cara a un curs que es confia sigui positiu: "L'equip, després d'una temporada en que no ha estat bé, te molta il·lusió i ganes de començar. Ve un tècnic nou que te oportunitat de tornar a casa i provarà d'aprofitar-ho al màxim. Amb l'ambició i il·lusió de provar de començar bé i veure com es desenvolupa la temporada, amb ganes d'entrenar fort i començar a jugar".

Ha insistit respecte a la figura de Rubi en que "hem tingut poc temps per parar amb ell, però ve amb moltes ganes i il·lusió, és un repte maco per ell estar a l'Espanyol i segur que ho donarà tot i no deixarà res pel camí, li donarem el màxim suport i provarem de fer-ho el millor possible, segur que formarem un gran tàndem".

Un altre que arriba és Borja Iglesias; Víctor demana que no se'l compari constantment Amb Gerard: "Si haguéssim d'escollir nosaltres mai hagués marxat Gerard, però són coses del futbol, sabem com funciona això; Borja, el que vaig veure l'any passat, és un bon jugador, és mou molt bé i te moltíssim gol, seria un error que vingui amb la motxilla d'haver de substituir Gerard, ens aportarà moltíssim i tant de bo tingui la tranquil·litat per saber que pot ser importants per l'equip, però que no hagi de venir a substituir ningú perquè és quan comencen les comparacions i és complicat".

Finalment, pel que fa a si preveu un estiu mogut amb canvis a la plantilla, ha reconegut: "No ho sabem, estem per treballar, el club veurà què pot haver tant en altes com baixes; sabem que tenim una plantilla competitiva, un gran equip, i que fent bé les coses bé segur tindrem una temporada bona i bonica".


PUBLICITAT