AVUI A POL

APUNTS DEL MÓN SOCIAL

14/06/2018
Dissabte 16 de juny, Diada Fi de Temporada de la GPE Manigua. Arriba la 22ª Mongetada d'Argentona. Dinar de cloenda de la temporada de la Penya Blanc-i-Blava Sant Celoni i Comarca. Èxit de la 7ª edicio del torneig de pàdel d'Aliança Perica.
Una temporada més, la Gran Penya Espanyolista Manigua posa punt i final a la temporada 2017-18 dels seus equips del futbol base celebrant-ho amb una jornada festiva de futbol.

La Diada de Fi de Temporada tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny al Mpal. de la Vall d'Hebrón de Barcelona amb la disputa de diferents encontres amistosos.

Els partits que tindran lloc són els següents:

  • 10:00h. Aleví "B" - Escola F. Base Sentmenat.
  • 11:30h. Infantil "B" - Escola F. Base Sentmenat.
  • 13:00h. Infantil "A" - Escola F. Sabadell
  • 15:00h. Juvenil "A" - (rival per concretar)

El proper diumenge 1 de juliol tindrà lloc la 22ª Mongetada d'Argentona, una de les cites més destacades de l'estiu en clau espanyolista. Comptarà amb presències destacades, com les de Moisés Arteaga, Xavi Fina, una representació de jugadors de la final de Leverkusen i també, de l'equip filial que enguany ha aconseguit l'ascens a Segona B. El preu del ticket és de 16 euros pels socis de la Penya, i de 18 pels no socis. Reserves, al 699.545.275 (tardes)

mongetada140618.png


El proper dissabte, 16 de juny, es cel.lebrarà el dinar de cloenda de la temporada d'enguany de la Penya Blanc-i-Blava Sant Celoni i Comarca. El dinar serà al Restaurant Can Net de Mosqueroles a les 13:30h 


Dissabte passat es va disputar la setena edició del torneig de pádel de la Penya Espanyolista Aliança Perica. Un èxit de participació amb 72 jugadors, que durant la jornada van disputar prop de 100 partits. Les sis categories van ser molt igualades i les finals van deixar un nivell, molt alt en les categories superiors, i de gran diversió i fraternitat perica en les categories de principiants. La Presidenta de la Federació de Penyes, Araceli Pérez, i l'ambaixador social del RCDE Iñaki Pérez de Arrilucea van representar al club en el lliurament de trofeus i van ser testimonis d'una gran exposició de samarretes MATCH DAY que un soci i amic de la Penya va tenir a bé portar com a exposició durant el torneig. Segons comenta l'organització, l'any que ve, segurament, la disputa d'aquest torneig sigui entre els mesos de setembre i octubre, però cal buscar una data que no interfereixi en les jornades de lliga en les quals juga el RCD Espanyol.

padel140612801.jpg

padel14061802.png

padel14061803.jpg


PUBLICITAT