AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: ES POT FER ALGUNA COSA PER EVITAR L'ESPOLI DEL PLANTER PERICO?

14/06/2018
No, ja que és el de cada any, o s'ha de fer-los saber que els que se'n van no tornen? La responsabilitat és dels pares? Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: es pot fer alguna cosa per evitar l'espoli del planter perico?

 

L'espoli del planter no és quelcom nou; al 2013, es va produïr un dels casos més sonats dels últims temps, el de l'Adrià Bernabé, acabat de designar millor jugador de la recent DNC, i que es van emportar a esquenes del club. L'aleshores responsable del planter, Jordi Lardín, denunciava les formes en que actuava el club blaugrana. En el cas concret de Bernabé, queda el "consol" que, 5 anys després, el Manchester City li ha pagat amb la mateixa moneda i se 'ha emportat a Anglaterra. L'espoli que els barcelonistes han vingut practicant amb molts clubs d'àmbit català com l'Espanyol, l'estan patint ara en les seves pròpies carns, ja que són incapaços de mantenir moltes de les seves promeses davant les propostes econòmiques dels clubs de la Premier. De fet, es queixen que aquest no és un fet aïllat, i que altres juvenils i cadets podrien seguir el seu exemple i marxar del Barça. 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, quin jugador creieu que es pot revaloritzar amb Rubi?,  les respostes van ser aquestes:

  • 44% Darder
  • 25% Roca
  • 20% Melendo
  • 11% Hernán Pérez
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT