AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUIN JUGADOR PENSEU QUE ES POT REVALORITZAR AMB RUBI?

13/06/2018
Darder, Melendo, Marc Roca... potser Hernán Pérez? Vota en la nostra enquesta i opina al portal.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: quin jugador creieu que es pot revaloritzar amb Rubi??

 

 

 

Sergi Darder sembla destinat a ser un home clau en l'esquema de Rubi; també dos dels joves, Melendo i Roca, que no han tingut el passat curs el protagonisme esperat, encaixen a la perfecció en la idea de joc del nou entrenador perico, i el seu sistema afavoreix la possibilitat de fer-los un lloc en l'onze. Pel que fa a Hernán Pérez, ha rebutjat interessos com els del Rayo convençut que amb el nou preparador, amb qui va coincidir al Vallaodlid, pot ser un home important novament

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, quina posició creus que és més necessari reforçar?,  les respostes van ser aquestes:

  • 65% Davanter
  • 4% Migcampista
  • 11% Extrem
  • 20% Directiu

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT