AVUI A POL

EL BARÇA ES LLANÇA A PER LES PERLES DEL PLANTER PERICO

13/06/2018
Ja tindrienn tancats a tres jugadors per al futbol set més un altre de l'Escola i s'haurien reunit amb dos cadets per fitxar aquest estiu.

Redacció, 7:30h Aquest estiu podem assistir a un nou espoli del planter espanyolista per part del FC Barcelona;  segons publica SPORT, el club blaugrana, amb la finalitat de potenciar les seves plantilles, està intentant fitxar a més de cinc jugadors del nostre Futbol de Base, una xifra molt elevada, superior a la de passats exercicis. Pel que fa als plans pel seu Juvenil B, van contactar amb Pau Russo i Andri Gudjohnsen, dos dels grans protagonistes en la final del MIC on el Cadet A de l'Espanyol va guanyar al del Barça. Amb Russo ja s'haurien reunit i el jugador hauria declinat l'oferta blaugrana a pesar que el club blaugrana estava disposat a pagar la seva clàusula de rescissió -s'apunta que el Madrid seria el seu punt de destinació si acaba sortint-. Pel que fa a Andri, s'ha reunit dues vegades amb els responsables esportius blaugrana, en la segona de les quals el Barça va afegir una part econòmica malgrat la qual el fill de l'exjugador del primer equip barcelonista Eidur Gudjohnsen ha declinat l'oferta blaugrana, ja que estaria tancant la seva arribada al Madrid. 

Les finals del passat MIC 

Sí estarien molt avançats tres fitxatges per al futbol set, entre ells, els consderats dos millors benjamins d'Espanya, Guillermo i Antonio Fernández Casino, que reforçaran l'Aleví C barcelonista. Un altre que també estaria tancat és Guillem Molina, que ha jugat aquesta temporada en el Prebenjamí de l'Espanyol i la propera temporada ho farà en el Benjamí C blaugrana. Segons el diari, també s'espera un altre fitxatge provinent de l'Espanyol per al futbol set que hauria de resoldre's en una reunió prevista per a aquesta setmana.

Ni l'Escola es lliura d'aquesta ofensiva: l'escollit, Iker Nsang, que jugarà en el Prebenjamí i fa unes setmanes que està entrenant a la Ciutat Esportiva Hans Gamper. El club barcelonista no informa l'Espanyol dels seus objectius fins que acaba la Copa Catalunya, que s'ha disputat el passat cap de setmana.


PUBLICITAT