AVUI A POL

LA REAL VOL DARDER

13/06/2018
El migcampista també és objecte de desig de la Bundesliga. Arribaran tres propostes més per David López; el club i el seu entorn profesional discrepen respecte al tema del seu sou. Sense ofertes satisfactòries per Aarón. Rubi va trucar Borja Iglesias.

Redacció, 7:30h (actualització 14h) Tot i que la marxa de Gerard Moreno servirà per fer front als 17 milions d'euros que necessita l'Espanyol abans de l'1 de juliol, les ofertes per altres jugadors importants de la plantilla segueixen arribant al club. És el cas de Sergi Darder, un dels futbolistes més importants de l'equip i que està cridat a ser una peça imprescindible en el sistema de Rubi. Segons hem pogut saber des de PericosOnline, hi hauria dos equips interessats a endur-se el migcampista mallorquí de cara a la pròxima temporada: la Real Sociedad d'Asier Garitano, que ja ha fet arribar el seu interès al club i al mateix jugador, i un equip important de la Bundesliga que ja hauria presentat una oferta formal a l'Espanyol (desconeixem l'equip i la quantitat). L'entitat blanc-i-blava ja estaria al corrent d'aquesta situació i, com en la majoria d'aquestes operacions, tindria l'última paraula. La intenció del jugador és quedar-se a l'Espanyol i no pensa a canviar d'aires, sempre que el club no el vulgui vendre sí o sí. Queden molts dies per tancar el mercat i el Mundial de Rússia podria alterar les prioritats i la planificació dels equips en els següents mesos. Les pròximes setmanes es presenten clau per definir amb exactitud les intencions de l'Espanyol amb el gruix de jugadors del primer equip i els que s'incorporen des del filial. 

D'altra banda, al nostre programa hem parlat de les notícies que ahir parlaven de la decisió del Betis d'anar a per David López, quelcom que de fet vam avançar a POL fa ja dies esmentant aquest mateix equip. En qualsevol cas, el jugador no sortirà per aquests 10 quilos que ahir RAC1 apuntava estarien disposats a oferir des del Villamarín. Fons del club apunten que és cert que hi ha un interès, però no pas una oferta oficial; a més, defensen que el David és un dels jugadors clau del projecte, i que després que se li pugés el salari a començament de curs és el 5è home millor pagat de la plantilla -estarien per davant futbolistes com Diego López, Piatti, Jurado  i Hernán Pérez. De l'entorn del jugador, insisteixen que aquesta millora no és la que li va prometre l'anterior director esportiu Jordi Lardín, i que encara està lluny de la part alta de l'escala salarial. Alliberada la xifra de Gerard Moreno, que era de dos milions i mig d'euros, hom podria pensar en que es destinés part a millores de contracte dels actuals futbolistes, però hores d'ara aquesta es reserva més per incorporacions, en concret pel nou golejador que volen portar, que no pas per aquest apartat. El que podem avançar és que arribaran mínim tres propostes més, més sucoses que les del Betis, una, del València; a Mestalla estan pendents de la venda de Cancelo i possiblement de tancar alguna altra venda per poder fer una oferta en ferm superior a la de sis quilos que van fer al seu dia.

Com ja s'ha publicat, Jurado te ofertes de països exòtics -el jugador te dues temporades més i la segona està subjecta a objectius, el que explicaria la possibilitat de donar-li la carta de llibertat-, mentre que el Málaga vol recuperar Roberto, afrontant la seva elevada fitxa diferint-la en el temps amb un contracte llarg. Álvaro Vázquez te ofertes provinents de Segona i Pablo Piatti ha tingut una proposta important de Mèxic, però no està per la tasca de marxar. Aarón te més ofertes però no són satisfactòries, i no només del Benfica, i no sortirà si no es satisfan les expectatives del club: en cap cas se'l malvendrà.

En l'apartat de fitxatges, s'ha de parlar de Borja Iglesias: Víctor López, de Galicia en goles,  ens trasllada que els dos equips que realment han mostrat un interès són Espanyol i Levante, a banda d'un conjunt de la Premier. Ell vol jugar a Espanya. Rubi va trucar-li personalment al futbolista per mostrar-li el seu interès. Encara no hi ha hagut en qualsevol cas una oferta en ferm, i el futur del davanter gallec podria decidir-se més avançat el mercat.  


PUBLICITAT