AVUI A POL

ZONA MIXTA. DAVID LÓPEZ: 'QUI DIGUI QUE EL GETAFE HA MERESCUT MÉS QUE L'ESPANYOL ÉS QUE NO HA VIST EL PARTIT'

15/04/2018
Pel sancugatenc, l'equip no ha merescut perdre i el rival s'ha limitat a fer el gol i poc més. Gerard, qui han preguntat per si és catastrofista patir per la permanència, admet que viuen "una situació difícil i no ens agrada, és normal que la gent estigui

Redacció, 20:30h Lamentable espectacle l'ofert avui per l'Espanyol al Coliseum, malgrat David López considera que el resultat no és just:  "Qui digui que el Getafe ha merescut més que l'Espanyol és que no ha vist el partit, s'han limitat a defensar i ficar un gol de falta i perdre temps, no hem fet un grandíssim partit però ho hem provat fins el final sense donar pilotades i no hem obtingut l'empat  que pensó hagués estat el més just. Ens ha faltat ser més precisos en la darrera fase, aquests partits se'ns compliquen quan el rival deixa més espai, però hem tingut ocasions, hi ha hagut algunes jugades de Baptistao i Marc, almenys algun gol podríem haver ficat".

Marc Navarro, per la seva banda, admetia que "ens hagués agradat donar una altra imatge, jugar millor, però de vegades les coses no surten. No hem arribat massa a l'àrea, cal seguir trebalant i pensar en dimecres. Han fet una bona feina defensiva en inferioritat. Si ens hem complicat la vida? Ens agradaria guanyar i marcar en tots els partits però queda seguir treballant, confiar en nosaltres mateixos i treure això endavant".

Gerard Moreno, que ha reconegut que "estem en una posició que no ens agrada, hem d'analitzar-ho i reflexionar. Hem de guanyar el màxim de partits dels sis que queden i donar bona imatge perquè la situació no ens agrada. No ens agrada on estem i si no guanyem encara estarem pitjor. Si és catastrofista patir per la permanència? Els d'a baix estan lluny però hem d'intentar guanyar partits per pujar posicions i que guanyar el màxim d'encontres del que resten per donar el màxim d'alegries a l'afició, que enguany han estat poques. Estem en una temporada en que patim més que donant alegries, per això cal guanyar partits per no caure en el desànim... És una situació difícil i no ens agrada, és normal que la gent estigui enfadada, no hem de deixar els partits com si no ens juguessim res".


PUBLICITAT