AVUI A POL

UNA 'ROCA' AL VOLTANT DE LA QUAL CREIX L'EQUIP

13/03/2018
Des de l'arribada de Carlos Sánchez en el mercat d'hivern, l'equip no coneix la derrota. A POL.ràdio hem debatut sobre el seu futur: cedit sense opció de compra, des del club apunten que encara és massa aviat per plantejar-se la seva continuitat.

Redacció, 7:30h Seguint amb el repàs d'aquests noms que expliquen la transformació de l'equip en les últimes jornades, és de justícia que ben a dalt del podi aparegui Carlos "La Roca" Sánchez;  absent davant el levante per unes molèsties físiques, el colombià, que ha viscut uns dies de gran emotivitat per la pèrdua del seu company a la Fiore Davide Astori, a qui va acomiadar dijous en el funeral que va tenir lloc a Florència, va tornar a brillar a gran nivell davant de la Real Sociedad. La seva figura ha donat equilibri al centre del camp, destacant en el robatori de pilotes al rival i evitant complicacions a l'hora de treure la pilota de zona de perill; no és casualitat que des de que ha fitxat, l'equip no conegui la derrota. Les seves xifres són concloents: en sis partits, ha donat 221 passades, amb només 41 dolentes; el seu percentatge d'encert és del 81%.

Tot i que va arribar gairebé per la porta del darrere davant la marxa de Javi Fuego al Vila-real, el que va provocar l'enuig de Quique Sánchez Flores en considerar l'asturià un jugador clau en els seus esquemes, la seva incorporació s'ha demostrat com un gran encert dels responsables esportius de l'entitat, als quals l'afició ja reclama fer tot el possible perquè no hagi de tornar a la Fiore un cop acabi la seva cessió el 30 de juny vinent. Recordem que el club no va poder incloure en l'acord amb l'entitat viola cap opció de compra; de fet, una de les condicions imposades per l'entitat italiana, amb qui te contracte fins el 2019, era garantir-se la seva tornada esperant que es revalorés com a perico i posteriorment en el Mundial de Rússia i poder fer així una bona venda. Tot indica que serà titular amb Colòmbia i si els cafeteros destaquen la seva cotització pot pujar considerablement, amb el que podria rebre ofertes importants econòmicament. Els italians van pagar al seu dia tres milions i mig d'euros per ell i esperen obtenir una xifra similar o superior en el proper mercat, i a banda del cost del traspàs, està la seva fitxa que és força elevada. Des de l'entitat s'apunta que encara és massa aviat per parlar d'una possible continuitat i encara no s'hauria fet cap moviment en aquest sentit, tot i que fa uns dies s'apuntava que comptaria amb el vistiplau del futbolista per collar en una eventual negociació.