AVUI A POL

QUIQUE ANAVA A FER UN 'BIELSA' I FINALMENT VA EMULAR A POCHETTINO

14/01/2018
L'entrenador de l'Espanyol va recular en la seva "espantá" per anar-se a l'Stoke City, no com Bielsa quan li va cridar Argentina. A Pochettino el va temptar la Sampdoria, i es va quedar.

Redacció, 7:30h Encara que li resti importància, ara que finalment es queda, Quique Sánchez Flores va estar prop d'emular l'"espantá" més cèlebre que es recorda en l'Espanyol modern: la de Marcelo Bielsa en el 1998. No obstant això, aquest dissabte a la sala de premsa va fer com Mauricio Pochettino en 2012.  Al primer el va venir a buscar la selecció d'Argentina, el seu "somni", i no un club en descens a la Premier League com l'Stoke City. Dos mesos després de signar, el 17 d'agost, li va arribar la proposta de la AFA i van sorgir els problemes. Ja al setembre, van pactar que seguiria fins al 24 de desembre si no trobaven abans un relleu. I, aparaulat Miguel Ángel Bríndisi, a Bielsa li van donar carta blanca el 18 d'octubre. La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com 

El tècnic madrileny no va arribar a un acord amb l'Stoke City i seguirà a l'Espanyol fins a juny, però la seva voluntat i disposició a negociar la seva sortida a meitat de temporada poden haver-lo deixat marcat; no es dubta de la seva absoluta professionalitat però el seu nivell de compromís amb el projecte esportiu ha quedat en dubte. Ahir es va mostrar reticent a parlar del tema abans de confirmar que sí, que es queda: “No tinc res a dir, dic que no parlo de mi i em repeteixo. Ahir a la tarda vaig ser amb la meva núvia al cinema a veure una pel·lícula de Woody Allen”.

banner.png