AVUI A POL

JAIRO TINDRÀ DORSAL A L'ESPANYOL GAIREBÉ TRES ANYS DESPRÉS

13/01/2018
El de Gilena completarà el pòquer de davanters de l'Espanyol després de la marxa d'Álvaro. Excepte sorpresa majúscula, la plantilla comptarà amb 23 jugadors.

Redacció, 23:30h Porta entrenant-se amb el grup des de finals de novembre, i tres mesos més recuperant-se a la Ciutat Esportiva de la lesió en el tendó d'Aquil·les que va patir el passat mes d'abril, quan estava cedit al Numancia. Jairo Morillas per fi rebrà el premi a la seva tenacitat, i en el que queda de temporada gaudirà de dorsal de la primera plantilla de l'Espanyol. Així, de forma escarida, amb un "sí", ho va anunciar Quique Sánchez Flores, qui comptarà amb el de Gilena com a quart davanter al costat de Gerard Moreno, Sergio García i Leo Baptistao, ara que Álvaro Vázquez ha recalat a préstec en el Nàstic de Tarragona. Jairo recuperarà d'aquesta manera dorsal amb l'Espanyol gairebé tres anys després de la seva primera aventura a manera de cessió, que li va portar primer al Girona i després als Pajaritos. La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com 

L'entrenador és coneixedor que no haurà pressupost suficient per abordar cap fitxatge, tret que es produeixi una venda tan inesperada com a voluminosa. "Però no és dolent, és bo tenir als jugadors que vulguin tenir el seu cap aquí. Els que es queden saben que són els que volen", va manifestar el tècnic. 

banner.png