AVUI A POL

GRANERO: 'ESTEM AL MARGE DE RUMORS'

12/01/2018
🎥 El madrileny insisteix en que hi ha total normalitat al vestidor. Ambiciós, veu possibilitats d'eliminar al Barça i nega pressió davant la possibilitat que es reobri el debat sobre el joc dur: "Sense agressivitat no es va enlloc"

Redacció, 14:30h Esteban Granero és un dels futbolistes de la primera plantilla que millor coneix QSF, ja que ha coincidit amb ell en anteriors etapes professionals i per ell va decidir apostar per l'Espanyol. Per això, i per ser un home que te un discurs molt ben estructurat, la seva opinió era esperada per traslladar què pensa el vestidor de la possible sortida del madrileny del nostre club.

El Pirata ha explicat que "és quelcom en el que estem al marge, la percepció és de màxima normalitat al vestidor i els entrenaments, la rutina és la mateixa. Hem sentit els rumors però hi ha màxima normalitat. No m'ha de semblar res si marxa, no és competència nostra, per nosaltres és molt important i estem a mort amb ell, hi ha una gran conjunció entre nosaltres però restem al marge". "No puc opinar sobre rumors ni sobre quelcom que no s'ha produït i segurament no es produirà, està lluny de la realitat de l'equip i el que no sigui pensar en diumenge, no perdem ni un minut en donar-li voltes", ha reblat.

Pel que fa a la remuntada davant el Levante, ha explicat que "nosaltres gaudim el triomf, perquè teníem il·lusió en la Copa i era un partit complicat, hem fet un bon paper. Però no podem gaudir massa perquè diumenge tenim un altre encontre davant un rival fort".

I després d'enfrontar-se a l'Athletic Club en Lliga, derbi coper enfront del Barça, en una eliminatòria que a priori sembla força desigual però que no dóna ni molt menys per perduda: "Clar que hi ha possibilitats, és una magnífica oportunitat per a nosaltres, juguem amb un equip que sembla pletòric però és un derbi i nosaltres estem en un estat de forma fort i tenim màximes oportunitats de passar, és una bona oportunitat per fer gaudir els nostre afeccionats, que estem segur molts estaran contents amb l'encreuament. Prepararem el partit amb molta il·lusió després del diumenge, que és ara la nostra prioritat".

Cada cop que l'Espanyol s'enfronta amb el Barça, reapareix el debat sobre la suposada agressivitat i duresa dels blanc-i-blaus, i això es pot multiplicar ara que pràcticament s'encadenaran tres encontres enfront dels blaugrana: "Agressius i durs no sé si és el mateix, però l'agressivitat és una tònica general de tots els equips i sense ella no vas enlloc, no crec que existeixi una pressió sobre l'Espanyol que sempre s'ha caracteritzat per ser un equip net en el seu joc, no hi ha pressió en aquest sentit. Sabem que són partits especials per les ciutats i ambdues aficions, som conscients i sabem que tindran màxima intensitat, i estem preparats per afrontar-ho bé. Si és el pitjor rival que ens podia tocar? No ho comparteixo, els vuit han demostrat ser molt competitius, qualsevol que hagués tocat hagués estat difícil. El Barça és bastant complicat però tenim el ple convenciment que tenim totes les possibilitats del món de passar i ens motiva especialment. Per res és el pitjor rivla que ens podia tocar, molts esperàven que ens toqués el Barça, són oportunitats especials i molt bones per reivindicar-nos i demostrar la nostra capacitat de competir".

De l'Athletic Club, ha destacat "és un equip ultracompetitiu, te jugadors de gran potencial, un equip molt sòlid i estable que no va començar bé però ha crescut i està ara en un bon moment, i ens posarà les coses difícils. Juguem a casa i això juga a favor nostres, ens estem preparant amb la màxima intensitat. Serà un encontre complicat, però tindrem opcions si seguim en aquesta mateixa línia".