AVUI A POL

OPINIÒMETRE AS. QUÈ EN PENSES DE LA POSSIBLE MARXA DE QUIQUE SÁNCHEZ FLORES?

12/01/2018
Creieu que acceptarà la proposta de l'Stoke? Hauria de facilitar el club la seva sortida? Com creieu que afectaria a nivell esportiu? Podeu deixar les vostres opinions al llarg del dia; una selecció de les més destacades serà publicada al diari AS.

Redacció, 9:30h La notícia de la possible marxa de Quique Sánchez Flores ha convulsionat l'entorn de l'espanyolisme, que ha passat en poques setmanes de reclamar el seu cessament a veure com pot ser ell qui talli el seu contracte a mitja temporada. Tot apunta que el madrileny es planteja de forma molt seriosa deixar de manera immediata el club davant una oferta important de l'Stoke City, que s'ha reunit amb ell aquests últims dies per oferir-li un projecte molt ambiciós i de llarga durada. Segons s'apunta des d'Anglaterra, te de termini aquest divendres per decidir, tot i que cal tenir en compte que la seva marxa hauria de venir precidida per un acord entre clubs o del pagament dels 4 milions d'euros que costa la seva llibertat, una quantitat que no sembla un gran impediment pel potent futbol anglès.  Aquesta situació arriba tot just en el moment que ha aconsguit un seguit de bons resultats tant en Lliga com en Copa, guanyant per primera vegada fora de casa, encadenant dues victòries en competició regular i situant-se a un punt del vuitè, l'Athletic, a més d'accedir a quarts de final en la del KO. Harà de posar doncs en la balança  si vol seguir assumint els reptes que te al capdavant de l'Espanyol, o si es decideix por la proposta anglesa, on evidentment no es trobaria amb els problemes que tant li han frustrat a l'hora de bastir un projecte ambiciós. Pel que fa al club, tot i no tenir constància d'aquesta possible marxa, el cert és que ja es parla fins i tot de possibles recanvis, com és el cas de Javi Gracia. 

Avui, a  l'OPINIÒMETRE AS, us volem preguntar: què us sembla la possible marxa de Quique Sánchez Flores? Creieu que acceptarà la proposta de l'Stoke? Hauria de facilitar el club la seva marxa? Com creieu que afectaria a nivell esportiu? Podeu deixar les vostres opinions al llarg del dia; una selecció de les més destacades serà publicada al diari AS.

banner.png