AVUI A POL

GUANYEN EL 66% DELS PARTITS DAVANT ELS RECENTMENT ASCENDITS

13/10/2017
La dada és dAS: l'Espanyol, des que juga a Cornellà, ha vençut 16 dels 24 partits que ha diputat com a local davant els equips que han pjat de categoria.

Redacció, 7:30h Els equips recentment ascendits solen tenir, com és lògic, un nivell relativament inferior als de Primera pel simple fet que vénen d'una categoria inferior. Una realitat que coneix bé l'Espanyol, que des que juga els seus partits a Cornellà té un balanç més que positiu amb els equips recentment ascendits: 16 victòries, quatre empats i quatre derrotes (66% de victòries). Avui davant el Levante esperen seguir millorant el balanç. La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com 

Val a dir, com explica AS, que la dinàmica ha empitjorat en les últimes temporade: en les quatre temporades inicials de Cornellà només es va perdre un partit contra els conjunts que venien de Segona. Després de Sergio i Galca, amb QSF s'ha tornat a la bona línia  -el curs passat, es va superar els tres recentment ascendits, 1-0 a l'Alavès, 3-0 a Osasuna i 3-0 al Leganés.


banner.png